U principu nije baš preporučljivo pitati kako da upogoniš nelegalan softver. Ako ne želiš platiti i koristiti kako treba, onda si u principu "on your own". That said, zar ne dođe (skoro) svaki crack sa bar nekakvim uputama? A i google je tu...
Imam problem.
Skinio sam 2xl mx offroad apk file velicine 37mb i data file koji je velik 130mb nakon otpakovanja fajla.
instalirao i kopirao data u neku mapu u mobu i pokrenem igru a ono lite verzija,onda sam obriso i ponovo instaliro i sad kadd pokrenem igru uopce kao da nema data,trazi me da skidam sa neta podatke.
prije sam skinuo apk file putem google play i kad se trebalo instalirati onda me trazilo da skinem podatke sa neta i ja probao tako i pokrenem igru i isto lite verzija.
meni nije jasno kako da instaliram i gdje da kopiram data file da bi se igra bila full crack,jer sam skinio full game na jednoj stranici ipak 130mb je velika igra?hvala
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
U principu nije baš preporučljivo pitati kako da upogoniš nelegalan softver. Ako ne želiš platiti i koristiti kako treba, onda si u principu "on your own". That said, zar ne dođe (skoro) svaki crack sa bar nekakvim uputama? A i google je tu...
pa pise,trazio sam po netu,ali doslovno ne kuzim...
sad sam opet kopirao data file tamo gdje je igra instalirana
i opet sam dobio lite verziju a nije mi jasno kako??
stta trebam napraviti da igra bude cijela...
gdje tocno trebam kopirati taj file,stvarno je komplcicirano
Vjerojatno u Android/data/ treba folder stavit, tj. zamijenit postojeći.
No pošto se igrica kupuje unutar nje same vjerojatno treba patchat.
eh da,tako sam i napravio.
nije mi full igra treba se kupiti,ima ta opcija unutar igre
kako da napravim patch?
Slobodno pitaj sve sto te zanima, legalno ili nelegalno znanje ne postoje, pa tako i sheranje znanja nije zabranjeno
Koliko sam vidio neke igre trebaju folder s podacima koji treba staviti u mem.telefona/Android/data, a neke druge idu u mem.telefona/Android/obb. Folder s podacima obicno ima ime tipa com.ime_firme.nesto.NESTO
Pazi u uputama gdje tocno moras staviti podatke, inace ne radi igra, ili nije full otkljucana i sl.
Ponekad je potrebno skinuti free verziju s goog.playa, pa startati i cekat da ti igra sama downloada cijeli folder. Kasnije se ugasi igra, i instalira ponovo, ali ovaj put s modanim .apk fileom.
Ako je takav slucaj sve ce ti pisati u uputama.
Dalje pazi kod nekih igara ne treba internet uopce, neke trebaju internet za prvo paljenje, a neke traze spajanje svaki put.
I neke ti nece raditi pa da se postavis na glavu. Takve probleme ne znam ni ja rjesit![]()
Toliko komplikacija i rizika da zaboli glava... A sve to da bi se uštedilo par pišljivih dolara. Strašno.
Pa Android aplikacije su bar smiješno jeftine.
Bookmarks