Nitko nezna???
Imam tu navigaciju nekoliko godina i prezadovoljan sam sa njom. To je ona sta se dijelila uz maxTV. Obzirom da je koristim nekoliko puta godisnje ne trazim neki vrhunski uređaj. Jednostavna pregledna cak je i supruga koristi koja je protiv sveg modernog. (jos koristi mob na tipke)
E sad me zanima dal ima koja karta za nju da signalizira dolazak na ove nove kamere sto su svjeze postavljene. Ne divljam po cesti s autom al volio bi da znam par km prije jer dovoljan je trenutak paznje da prodem 10km vise i eto troska. Hvala na odgovoru.
Nitko nezna???
To ce vijerovatno kasnije doci kad bude neki update karata..
Za tu navigaciju ne postoji nadogradnja karata više. Ove koje su na njoj su pretposljednje izdane i nema velike razlike uodnosu na posljednje. Većina onih koji koriste tu navigaciju napravila je neku od modifikacija. Postoji nekoliko gotovih modifikacija koje se mogu naći tu na forumu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Tnx sljaka na iscrpnom odgovoru. Molio bi te da mi das onda savjet koju navigaciju da ubacim u nju. Nisam bas neki strucnjak al ima dosta klinaca kod mene koji svasta rade pa mozda bi i to. Uglavnom da im recem sta tocno hocu. Koja navigacija a da se moze stavit u taj uredaj podrzava dojavu dolaska na kameru za promet. Nadam se da me kuzis.. Tnx
ima na ovom forumu samo slabo čitaš
Zadnji uredio mirkeclj : 28-07-2015 u 19:39
Kako piše mirkeclj slabo čitaš.Otvori sekciju Mio i naći ćeš tih nekoliko prerada. Imaš 2u1, 4u1... uza sve imaš upute što i kako. Ako zapne, pitaš u temi iz koje si uzeo modifikaciju, ako link ne radi, pogledaj niže u temi... uglavnom sve što trebaš pitaš u temi u kojoj je modifikacija.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma sve sam skuzio i citam povremeno 4um ali zanima me jedna nebitno koja navigacija koja ce signalizirat nove lokacije kamera. Znaci trazim savjet koju da stavim da podrzava kameru. Samo me to zanima.
Nove lokacije kamera neće signalizirat niti jedna. Prvo ih netko mora zabilježit, pa te zabilješke pretvorit u format koji navigacija može čitat, pa tek onda to podijeliti s javnošću. Znači u najboljem slučaju imaš koji mjesec kašnjenja, ako ne i više. A kamere se mogu premještat, zar ne?![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bitno da signalizira nailazak na kameru i da se malo popusti noga s gasa. A sad jel u funkciji ili ne nije bitno.
Šta će ti to samo se drži prometnih znakova i neće biti problema i onda ti kamere ne trebaju
Bookmarks