...nažalost,ja ga ne podržavam...razlog je taj da se "brunek" bacio u aktivno obilaženje tog podforuma jučer kad je "coma" rekao da odlazi...ako bude tako aktivan idućih mjesec-dva,onda ću mu rado dati svoj glas,ali zasada moj je odgovor ne...
Da
Ne
Brunek je izrazio želju za moderatorsko mjesto cjenika. Počeo je pomalo aktivirati taj podforum, samo bi bilo dobro Brunek da te to ne prođe nakon par dana, nego da ozbiljno shvatiš značenje moderatorskog mjesta, i sve odgovornosti to nosi. Ajd, moju potporu imaš. Na ostalim članovima foruma je da odluče...
...nažalost,ja ga ne podržavam...razlog je taj da se "brunek" bacio u aktivno obilaženje tog podforuma jučer kad je "coma" rekao da odlazi...ako bude tako aktivan idućih mjesec-dva,onda ću mu rado dati svoj glas,ali zasada moj je odgovor ne...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ajde kaj ste takve babe. ako covjek ima zelju da radi nek dajte mu posla. ja mu dajem glas da
Podržavam ovaj stav. Sorry, Brunek, ali još uvijek ne shvaćaš da biti moderator nije čast nego obaveza često puta i neugodna.Izvorno postao Eminem
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...možda i jesam baba,ali rekao sam što mislim,i što je istina...a kad dođe vrijeme i ako se "brunek" pokaže,rado ću ga podržati...Izvorno postao ..::HRCO::..
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Tom forumu i nije potebno preveliko oživljavanje, samo da netko pravi reda...Izvorno postao IggXy
A to ladno mogu obavljati supermodsi.
Nevidim kak bi se taj forum mogao ozivjeti. Jedino ak nije diler mobitelima pa ima sta da prodaje![]()
nisam diler s mobitelima, ali bi jako rado htio moderirat taj podforum!
mislim da je eminem najbolje objasnio situaciju....
dajmo bruneku vremena da pokaže koliko mu je uistinu stalo s jedne strane, a s druge da vidimo hoće li uopće uz sms freaka i dj velju trebati još jedan obzirom na relativno malen promet i uglavnom nezapaljivu atmosferu tamo.
je samo sms freaka i dj velje nema baš na
forumu zato bi baš trebalo bruneka postavit za moda
no, nema niti problema u tom forumu za sada. stoga nije hitno da postavljamo novog moda, a brunek ima vremena pokazati koliko je ozbiljan u cjenicima....
Izvorno postao damgol
bez brige tu smo mi![]()
Izvorno postao Šile
loood
Ak je diler,ja podrzavam kandidaturu,brunek.
inace,mislim da dj_sre ovaj velja moze dobro obavljat svoj posel![]()
mislim da je vrijeme zatvoriti ovu kandidaturu, cjenici su mirni, bez problema i sa dva moderatora. brunek nije nešto dugotrajno pretjerano doprinio tamo da bi zaslužio da zamijeni kojeg moderatora, niti da ga se doda kao trećeg jer u forumu nema problematičnih situacija i ispada.
Bookmarks