Xperia Miro.
Imam xperiu u dobbar je smao spor i baterija nocu je uzas zivi.Kao bez nje.Koja vam je xperia najbolja koja se najbolje pokazala ali da nisu s i ostale toliko velike,vise me zanima neka manja,zenska.Hvala
Xperia Miro.
Miro sam gledala.Ima kameru isto 5 jel on brzi od u i jeli bolja kamera jer sam negdje citala da je u usporedbi sa u i miro bolja u
bježi od tog Sonya u PM. i da kupiš miru opet dobiješ hardverski slabiji mobitel. čak i ove nove J i to su hardverski slabiji
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Koje su onda dobre
od Sonya ništa.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Ma daj.Vidim imas i ti xperiu u.Kakve su tebi slike navece?Moje su bikvalno bijele,presvijetle
igraj se s opcijama. meni budu poprilično tamne. probaj mjenjat focus mode i flash mode.
meni je recimo flash uvjek na red eye removal. focus je ili single ili multi, ostalima se nisam igrao. jedino sam skužio da za slikanje nečeg u daljini je dobar onaj infinity.
Iako većinu vremena slikam na scene auto i red eye flashom i nemam problema s propaljivanjem slike.
možda da se udaljiš od onoga što slikaš?![]()
Ne,kada slikam iz blita slika je bijela
Pa normalno kad slikas iz bliza i blic se odbija od predmeta. Udalji se malo.
![]()
Ovo iz bliza mislim da slikam u normalnoj udaljenosti.Evo kako to izgleda
![]()
Zadnji uredio besana : 31-01-2013 u 01:36
Ovo ne štima nikako. Imaš li nekog poznatog da isto ima XU pa da usporediš slike?
Sklon sam čak pomisliti da je ovo tvornička greška samo na tvom uređaju.![]()
Nemam nikoga ko ima xperiu u.I takve su mi sve slike navece.Danju su mozda i ok nisam probala-ali ovo je uzas
Ovo izgleda kao da ti je prst blizu blica ili ga malo zaklanja, premutno je. Da nemas kakvu foliju na leći kamere?
Spominjes Mira pa evo cisto usporedbe radi jedna slika iz mrklog mraka, nikakve postavke nisam dirao:
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
skini poklopac baterije i makni naljepnicu s kamere![]()
Nemam nikakvu foliju na kameri niti prst.Postavke su ok.Ali slike su takve.Danju su ok sad sam probala mada ni dalju nisu nesto.Ova sto je slikao Miro je odlicna.Mogu misliti kakva mu je danju slika
A da ti nije bila prostorija zadimljena od cigara pa se flash nije probio?Al malo jest čudno...vidi leću jel se uprljala ili stvarno da nešto ne smeta jer ovo ne štima.
Uglavnom za malo veće novce imaš xperiu arc s koja ti nije nešto naročito glomazna kad se navikneš a fotke super i uživancija na tome raditi. I dosta cura sam vidio da imaju taj mobitel![]()
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Arc s cu uzeti.Sigurna sam u to.Bolji je nego Miro
Kako to mislis?
@besana A da malo pripaziš na sadržaj svojih postova!? Ne moraju drugi iz tvog škrabanja nagađat što si htjela napisat. Ili pripazi ili ćemo nesuvisle postove brisati.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks