imam pitanje slicne teme pa bi se pridruzio darkovsky-om...naime dali neko zna za neki photoeditor, besplatan po mogucnosti kojim bi mogao odjednom nekoliko desetaka slika smanjiti na velicinu rezolucije ekrana.tnx
Da li je moguće postaviti sliku kao wallpaper, a da bude na cijelom ekranu, tj. ne samo u sredini? Naime, imam jednu temu koja mi se sviđa, no htio bih si staviti bolju pozadinu. Imam program Theme Editor 6600, ali tamo ne mogu učitati određenu temu, pa samo promjenit pozadinu, nego stvarati cijelu novu, a to mi baš ne ide od ruke. Thnx
imam pitanje slicne teme pa bi se pridruzio darkovsky-om...naime dali neko zna za neki photoeditor, besplatan po mogucnosti kojim bi mogao odjednom nekoliko desetaka slika smanjiti na velicinu rezolucije ekrana.tnx
darkovsky, moraš temu otvoriti s theme editorom u .mbm formatu, njega izvadiš i sisa pomoću UnMakeSis programa. Onda promijeniš sva tri elementa standby moda.
AHAA!! Sad mi je jasno za šta je UnMakeSis! Hvala puno!!
Al eto odmah sam naišao i na problem- neke mbm fajlove mi Theme editor ne želi očitati .. tome nema pomoći?
Zadnji uredio darkovsky : 03-01-2005 u 02:01
...ja koristim ACDSee 6.0 (naravno,cijeli)...imaš i Infranview,ali ja ga ne koristim pa ne znam da li je moguće...Izvorno postao sodom
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja imam slican problem "Error loading theme" ako otvaram exportovan MDM?
Help pls ?
Imam isti problem... O cemu se radi? Vidim da se tema se sastoji od hrpe .mbm fajlova, ali Theme editor kod otvaranja zapne na jednoj od njih i javi gresku. Moze biti da je nekako tema zasticena, ili sto vec. Samo one bolje teme javljaju greske :-(
A closed mouth gathers no foot.
A kako kvalitetno smanjite rezoluciju slike na 176x144? Mislim, s kojim programom? Probao sam s Paintom, slika je jako loše kvalitete
Ovaj error i meni često izbacuje, ali nakon nekoliko puta restartiranja programa na kraju uspijem otvorit temu. Znači, treba samo puno strpljenja!
Ja resizeam uglavnom s Photoshopom, dođe zadovoljavajuća kvaliteta...
A koju verziju Theme Editora imaš? Moja je 1.00 i sve manje mbm-a mi otvara. I da, od kuda nađete ikone za postaviti i da li je moguće otvoriti neku temu i uzeti samo određene djelove, pa od još neke npr. napraviti treću?
Pozdrav ekipa, može li mi tko pomoć, triba nekako instalirat hrvatski jezik u mob, može li tko reć kako i di ???
Bookmarks