Vidi tu Post #630
Naime kupih galaxy s3 u vipu..posto sam u zadru traze me 200 kuna za dekodiranje...probao sam sa dva tutorijala sa youtuba da ga dekododiram ali nisam uspio...Jel itko to uspio doma napravit i kako...ili da jednostavno ne ciganim i platim 200 kuna..eto
Vidi tu Post #630
Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?
Market aplikacija galaxy unlock. Rootan mora mob biti.
Probao ne radi..voodoo mi kaze sim card error, opcija preko busyboxa i galaxy unlocka kaze daje unlockan i da ga restiram..kad ga resetiram opet me trazi sim network code...
S ovom sam aplikacijom ja otključao
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1846451
Probao..ali nije mi dao da platim karticom...puno njih ima problema sa time, koliko sam skuzio...uglavnom ovo je uspjelo
http://www.sammobile.com/unlock/
Uz naknadu od 118 kuna....
Pa da ekipa zna...
Uplatit preko paypala
skinuti ovu aplikaciju
http://sam.123unlock.nl/index.php?lang=EN&page=download
u mail dobijete user i pass sa kojim se logirate u aplikaciju, na mobu ukljucit usb debug, spojit usb kabel kliknut na direct unlock....i vojla...mobitela otkljucan za 26 sekundi..(ne treba root niti nista)...znaci unlock preko kojeg ne gubite garanciju...eto hvala svima
Nisam ni lipe platio :/
Preko GalaxSim Unlock i Galaxy S Unlock (obe apliklacije free) provjereno radi otkljucavalje SIM-lock. Samo se drzati uputa i malo strpljenja... i sigurno radi... to je za one koji ne zele nista platiti, a naravno da ide i uz naplatu, pa neka svatko odluci kako hoce....
Ja osobno nisam nista platio.... ;-)
Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?
Pa ne znam. Instalirao sam aplikaciju, stisnuo unlock i iduću sekundu mi je mob bio otkljucan :/
Želio bih samo naglasiti da vrlo vjerojatno svi načini otkljuičavanja sa aplikacijama i rootanjem mobitela nisu trajna...tj mobitel se opet zaključa kada se napravi original update androida ili hard reset (vraćanje na tvorničke postavke). Tako je meni bilo prije par mjeseci pa sam kupio na netu kod za otključavanje za oko 200-250kn i sad je trajno otključan...zauvijek...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Što god radio s njime, on je i dalje otključan... a samo sam instalirao aplikaciju i stisnuo unlock. Jedini način da ga zaključam nazad je da u istoj aplikaciji stisnem restore :/
Sad sam tek skužio da uopće nisi pogledao link. Dolje imaš download .apk datoteke koju instaliraš na mobitel, pokreneš stisneš unlock i gotovo. :/
Zadnji uredio ravilov : 08-01-2013 u 16:06
NE! Kažem ti lijepo da dolje u attachmentu imaš APK koji instaliraš na mob. Bez plaćanja, bez play stora bez lipe.
Jel netko probao otključati sa ovom metodom http://www.redmondpie.com/permanentl...w-to-tutorial/ ?
Kod mene toga nema. Radi savršeno opcija koju sam opisivao.
Kod mene toga nije bilo na stock softwareu i dialeru da budem precizniji
Unroot u aplikaciji supersu
Zakljucas tako sto u aplikaciji stisnes restore efs.
Pazi dobro da skines aplikaciju sa linka koji sam stavio sa da xda foruma.
Probaj prvo ovu opciju koju si naveo, ako ne ide, onda ovo.
Sretno
ako rootam mob, otkljucam ga s ovim sto ovdje preporucujete, unrootam na original verziju i ponistim sa triangleaway-om na 0 brojač?
hoce gospoda iz europatrade-a (ako bi bilo problema sa uređajem) skontati da je uređaj bio rootan i da je uređaj otključan?
u konačnici jel se gubi jamstvo na takav način?
Jel bolje otključavati s3 na ovakav način,ili kupovinom koda?
ja sam za free verziju al muči me ako bude frke sa SGS3, da me ne odbiju na jamstvu.
Onda kupi kod u T-mobile i miran si. EFS particiju sumnjam da gledaju, ako je sve na original i brojač na 0 sigurno neće tamo zagledavati. Ja ne preuzimam nikakvu odgovornost.
sve ce biti na originalu kroz sat vremena dok skinem i napravim unroot,brojac je ponisten (vec sad) uređaj je otkljucan kako si i opsiao, sad cu vratit na originalni 4.1.1. i napraviti update na zadnju verziju..i sve bi trebalo raditi kao i prije a mob ce ostati otkljucan nadam se.
Sve je ispalo bas onako kako je i trebalo. Kako je strikoo opisao.![]()
Zadnji uredio gogyCDTI : 01-02-2013 u 16:19
Bookmarks