I vjerojatno 13Mpx kamera![]()
Uredjaj bi trebao biti predstavljen 30.8. na IFA expou u Njemackoj. Trenutno se zna da ce imati 5.5" display te JB verziju Androida. Jasno, pogonit ce ga quad Exynos.
I vjerojatno 13Mpx kamera![]()
Da, eto kome je SIII mali ili je pak ocekivao bolju kameru, tu je novi Note![]()
Samo što mislim da se Samsung zeznuo jer S III također ima S Memo kao i C-Pen čime je zapravo Note dobio konkurenta iz iste kuće![]()
A sto jednostavno ne naprave tablet sa GSM dijelom i gotovo?
(Citaj: osobno mi lagano pocinju bit smijesna ova dizanja velicine ekrana u nebesa a da se to jos uvijek zove mobitel.)
Slazem se. Meni je osobno prvi Note apsolutno nepraktican, a vjerujem da ce i novi biti takav, neovisno sto su najavili da ce bjti nesto tanji od prethodnika.
''Novi Galaxy Note predstavit ćemo u Berlinu 29. kolovoza'', rekao je Samsungov glasnogovornik za Reuters, a nagađa se kako će novi Note imati čvršći 5,5 inčni ekran (sadašnji je 5,3), te brži procesor i znatno napredniju kameru. Novi Note bi ujedno trebao imati i najnoviju verziju Androida.
Zakon, imam NOTE i prezadovoljan sam s njime, a NOTE2 mislim da ce biti jos bolji. Ako se skupi kuna dve kupuje se. Velicina taman.
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
R320s-->Qtek S200-->Galaxy S3
evo sluzbene karakteristike i cjene po kojima ce se prodavat Samsung Galaxy Note 2
http://www.youmobile.org/article/GALAXY-Note-II
Dobra zvijerka, nesto je uži od prethodnika pa nekako manji izgleda, iako je duzi pola centimetra. Bateriju su napravili brutalno, i RAM su poduplali, procesor je isti kao i na S3 kao i GPU. Jedino me zanima kakav će biti osjećaj u ruci. Note sam imalo pola godine i mobitel je bio fantastican, ali s vremenom su me počele smetat njegove poveće dimenzije pa sam presao na S3 s kojim sam trenutno oduševljan. Što se tiče dizajna, nekako mi je presličan prvom noteu, dok je na S2 i S3 prilična razlika u dizajnu, neznamm, nije da me bas nesto pretjerano oduševio, al opet vidjet cemo kad izađe
Mali update....
Pogledao sam vecinu videa na youtubeu i moram priznat da me je mob jako impresionirao, po onome sto sam vidio jako dobro lezi u ruci i u usporedbi s prvim noteom djeluje manji zbog sirine. Sto dulje imam S3 to vise vidim koliko mi stari note fali za surfanje, tako da cim ovo cudo pojavi kod nas S3 ide u oglas a ovo se uzima pod obvezno, jedino je pitanje kad ce doci kod nas...
Zadnji uredio GroundZero : 12-09-2012 u 14:53
Ima li tko informaciju kad ce sluzbeno kod nas u prodaju?
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
S obzirom da se reklame izrađuju za HR tržište...uskoro...tjedan-dva...plus minus...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Super mi je ovaj feature na novom Noteu da se prikaz na ekranu dijeli u dva odvojena te se istodobno koriste dvije aplikacije.
Zadnji uredio xlr : 09-10-2012 u 09:45
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Da, samo što iz očitih razloga nema smisla na telefonima niže klase.
A mozda na SGS3? Bilo bi lijepo..a i display bi velicinom konacno posluzio za to
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
SGSIII će sigurno dobiti taj feature, makar kroz neki custom ROM.
zanimljivo, nije ni došao u VIP, a već šodraju s updateom (pratim live feed na sammobileu): 10 Oct 14:43:27
Croatia (VIPNET) GT-N7100 N7100XXALIJ N7100VFGALIC
Queued
0%
Kažu iz Samsunga:
"Samsung Galaxy Note II ekskluzivno ćemo predstaviti 12.10. u 21:30 sati, u sklopu nadolazećeg modnog eventa Dove Fashion.hr".
https://twitter.com/SamsungCroatia/
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Navodno došao u Vip(nema na stranicama ništa još).
5499kn samo uređaj, 16GB model
999kn u tarifi bez limita
http://www.mobil.hr/novosti/operater...-centrima-5407
edit- poigrao se danas s mobom. Ovako na prvu djeluje odlično, kvalitetan, brz, ima novih fora stvari, no osobno mi je ipak malo prevelik i pretežak. Nije baš idealan za džep.
Nije pretezak. Velik u odnosu na S3 je. Za svakodnevno koristenje moze proci ali samo ako nosite nekakovu pederusu. Nije za dzep. Vidi se da je pravljen za poslovnjake. Sjaj je veci nego ko S3. Kako radi nisam mogao provjeriti jer ga nisam smio upaliti. Imate ga u se mark u city centru east.
stigao je i u t-mobile, imaju ga i izlozenoga
samo kaj im je cijena premala na webu za nekih 600 kn
*edit*
stigle prave cijene
Zadnji uredio zi:3 : 02-11-2012 u 14:31
probao ga na 5min i odlucio uzeti...imao sam s3 prije toga..ovo je izuzetan uredaj!!
Bookmarks