Ako si vratio skin koji si obrisao, jedino špto bi još moglo bit zeznuto (osim seemova koje nisi dirao) su MMA fileovi...
na motoroli v3 sam izgubio neke ikonice(ako pomogne obrisao slucajno MOTO skin)
al sam ga vratio,pa nedostaje par ikonica (primjer : odes na "sounds" i nema oznake za glazbu)
pomoc hitno
Pozdrav
![]()
Ako si vratio skin koji si obrisao, jedino špto bi još moglo bit zeznuto (osim seemova koje nisi dirao) su MMA fileovi...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Probaj stavit druge MMA file-ove, meni je na V3 ista situacija, tj. kad se otvori onaj prozorcic multimedija sve su na broju al kad predem preko neke onda nestane. To me i ne smeta bas a i imam direkt ikonu slike i video u glavnom meniu s tim mma file-om pa ne mijenjam za sad.
@ BM0021: to je neki problem sa glavnim SKI fileom od skina koji koristiš. Nešto je loše podešeno.
Koji je skin u pitanju?
Razr by pix sa tvoje stranice! Inace sve radi osim toga i super mi izgleda. Nije neki problem, pogotovo kad ni ne ulazim u to multimedija jer ima slike u glavnom meniu. Instalirao sam onaj koji ima 12 ikona i fullscreen sliku pozivatelja.
NAPRAVIO SAM,sa skinom Black +vodafone od blu devila
sad radi hehe
e a sad me hebe,kad mi dodje sms poruka ne pokaze mi ime ko mi poslao nego broj zna netko sto tu ne stima
Zadnji uredio maRxium : 22-02-2006 u 20:32
hitno pomoc hehe
To isto mi je kolegi tu na poslu bilo. A ne znam zašto
Vrati originalni seem 0032_0001 na mob (imaš backup, ne?) pa ga ponovno podesi.
znam da sam trebao napravit back up al nisa!!
stoga ako neko ima neka posalje :-D
jos,ne mogu izbrisat s telefona V3razr skin,tj.obrisao sm ga rucno al u telefonu ga jos prikazuje
vidim da mi je potreban novi softver za motorolicu!!!
Jedno je obrisat fileove od skina, ali je još potrebno i folder obrisat. Za to ti treba delete-flex, koji obriše folder sa moba.
Evo ti seem u attachmentu...
mislim da ne treba del flex, jer ako se svi fileovi iz foldera izbrišu, automatski nestaje i taj folder... barem tako ide na R376 i R472 motorolama...Izvorno postao BlueDevil
![]()
e ne ide uvijek!Izvorno postao GoGs
zna ostat direktorij rezidentan....
@maRxium pripazi gdje otvaraš teme i pripazi da pišeš naslov na HR jeziku
onda očito na v3 nije tak... a zašto, nebih znao! na ovim serijama šta sam naveo, nestaje automatski...![]()
pa koliko se ja sjecam folder uopce ne nestaje nego ostaje na mobu (to se lijepo vidi u mobu pod skinove stavis na taj koji je izbrisan a mob stavi na defaultni) ali ga p2k i slicni ne vide i ne prikazuju..(narvno ak stavljas sta u njega moras glupim putem ic..ljepo napisat plutanju)Izvorno postao GoGs
za brisanje imaju flexoivi koji to rijesavaju kao sto je ljepo rekao BD
Bookmarks