Vozdra!
Cura ima Vipov USB stick i kad je na faksu, on joj je jedina veza sa virtualnim svijetom. Cimerica nema stick pa ga popola plaćaju i koriste i onda kad se curi ide na net,cimerica brusi po farmi i sl pa sam došao na ideju da se ta nesretna internet veza podijeli. Sutra ću još njuškat,a dotad ako je netko radio nek se javi s kojim trikom i savjetom. U priči su dva laptopa i oba naravski, imaju WLAN (Win 7) preko kojega i namjeravam to izvest. Hvala.![]()
Zadnji uredio RAUL : 14-11-2012 u 22:41
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Koji vipov stick ima? Kako planiraš povezivati, jer ukoliko ide kabelom može proći klasično omogućavanje dijeljenja interneta u opcijama mreže, a ako planiraš Wifi onda moraš putem Connectify programa.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ovaj je stick u pitanju:
Skinuo sam program pa ću se poigrat kad bude prilike. Hvala.![]()
Nadam se da nisi skino onaj besplatni tj. lite jer on ne podrzava stikove vec samo pro podrzava stikove.
Po meni ovo je najbolje rijesnje ako mozes nabaviti.http://www.wind.it/it/shop/prodotto224.phtml http://www.huaweidevice.it/device/huawei-e355
Takve sam jednom poznaniku instalirao na jahtu, tako da gosti mogu u plovidbi ici na net.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ne sekiraj se, imam PRO program.
Ne manjeravamo ulagat u ovakve gluposti. Jeftinije je uzest onda još jedan stick.
Ad-hoc radi još od Windows XP-a. Zašto se njime ne poslužiš? Meni je sve normalno radilo dok sam ga koristio na moru.
Nemam kod sebe stick pa sam se kratko igrao s Wireless mrežom koju imam i pokušao sam ju izbacit da se netko nakači (ja s mobom) al nije mi uspjelo. OS je na mojim i curinim kompovima Win 7...
Obavezno je ručno upisati postavke mreže u računalu - znači ip adrese računala i dns server mreže koju dijeliš. Evo ja sam tako radio do nedavno a sad imam router preko kojeg su spojeni pc na kojemu je Internet stick (kabel u router), netbook (wifi) i Android LG (wifi). Na svima su ručno upisane postavke mreže.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks