e to i mene jako zanima!
jeli moguce nekako rezervirati unaprijed neki broj? gdje da se obratim? spreman sam i platiti ako nije preskupo, samo bi zelio uzeti unaprijed ako vec nije zauzet
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
e to i mene jako zanima!
Strpite se malo![]()
Hmmm... da nam aco nije the inside (wo)man?![]()
Ja sam zvao vip svaki dan,slafo fakseve skroz dok nisam dobio brojeve koje sam htio, 2 broja sam platio cca 500€ - dobar biznis,haLopovi al dobro nema veze,ovdje će biti krvi za dobar broj, u srbiji ima mreža 065 koja je napravljena za takve kao ja da možeš sam birati broj.
Jel zna neko koji će biti pozivni za tele2 da si osmislim neki dobar broji pripremim ke$
Bila je već tema o tome. 095
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Nešto slično kao sa tablica samo puno skuplje (ovisi kakve imaš želje) , a što si mislio da ćeš dobiti broj na ljepe oči![]()
500eura za jedan oicni broj?!?!?! oprosti,al ti si lud...
krivo si procitao, 2 broja je platio 500E. ja bi recimo broj 095/7770777![]()
2 broja za 3000 kn što je za vip jeftino jer nijedan zlatni broj po želji nemožeš dobiti ispod 1300 kn da ga je*eš i kad ga dobiješ moraš biti na pretplati, a ja sam uzeno za 1500 kn na bonove,znači 2kom 3000 što za mene tada nije bilo puno novaca.. uostalom Svako ima svoje veselje
a dobiješ nekad i fora brojeve bez plaćanja
da..... sanse da mi se posreci su 1:20000000
Tocno,ja sam dobila jako jednostavan (lako se pamti,kombinacija od 3 znamenke) broj kao da sam uzela obican...
whatever
na VIPu se ne plačaju srebrni i zlatni brojevi
dobar grah daleko se čuje
ja nema sanse da bi dao takve pare za poseban broj. u cemu je tu fora?
Da ni ja ne kuzim...mislim registraciju ti svi vide i tak fora je na autu,ali ovo mi je pre skupo a i podsjeca te na one brojeve od unicefa i ostalih organizacija (koji su isto tak od par znamenki)![]()
whatever
To je bolesno! Pa šta se vi ljudi nemožete zadovoljiti s nekim brojem koji je catchy kombinacija 3-4 znamenke?? Mislim, dat 1.5k kuna za jedan broj nije normalno...
ja bi isto platio za neki dobar broj jer to ti ostaje onda, ne mjenjaš to svako malo...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Da, djele se besatno odakle ti to ??Izvorno postao KaKaV NeReD
Na vipu besplatno možete dobiti broj recimo da bude isti kako vaš fiksni broj ili datum rođenja,ali morate ga uzeti na pretplatu,
ajde kad si tako siguran da se okladimo u čevose u Čingaču. Ja ti kažem da se na plaća. Ti uzmi broj pa ako što platiš VIPu za srebrni ili zlatni broj ja ti dam 10 X toliko love.
Zadnji uredio KaKaV NeReD : 01-04-2005 u 17:26
Da, a razlog tome je što više nema slobodnih srebrnih i zlatnih brojeva...![]()
ima ih ko pljeve
znaci nista se nezna jos? moram nac nekog insajdera... jel ima taj tele2 neku kancelarije il neki k*rac. ja ocu broj.
ček malo nered, daj objasni. koliko ja znam oni su na početku naplaćivali te dobre brojeve.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks