Nije moguća...
Pozdrav,
http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-A10-Qu...item3cce500fe1
Da, znam, 100% fejk, komad ploče (vjerojatno plastika ili iverica) al ono
Jel je takva cijeni ikako moguća?
Zadnji uredio Mario92 : 24-01-2013 u 02:19
Nije moguća...
Mario, vidi na pcekspertu temu o tabletima. Zadnjih tjedan dana ebay je prepun tih jeftinjaka - i svi su fejk. Izgleda da su kinezi nasli neku rupu u pravilima![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Frend mi je poslao taj link, veli da je naručio... znači već unaprijed mu se mogu smijat
Ne pratim tablete niti to tržište, znam da za 16USD mogu dobiti papir na kojem pišu specifikacije ali sam mislio da je možda prodavač krivo napisao cijenu ili dobiva žešći popust na količinu...
Well, da, gledam na PCE, samo su potvrdili moje sumnje
E sad, kupovina na eBay-u mi je strana, kakve su šanse da dobijem refund kad bi primjerice uzeo tako nešto?
Nisam upoznat s refundom na ebayu, ali mislim da ovi nebi prodavali da je moguće, oni ipak mogu očekivati da će svako tražiti.
Dobit ćeš refund jer te paypal štiti. Prati listing i kada vidiš da je obrisan s ebaya vidjet ćeš da imaš neki rok za otvaranjem casea, otvoriš i čekaš refund. Ne znam kako ti kinezi zarade, ali valjda igraju na kartu da netko ne otvori taj case i uzaludno čeka nepostojeću pošiljku.
Frendovi su naručili 3 komada (majstori bi prodavali po njuškalu haha) i par sati nakon uplate su nestali svi oglasi. Frend je kontaktirao Ebay i rekli su mu da će dobiti refund od Ebaya samo ako se prodavač ne javi u 10 dana i ne vrati lovu.
Nije im nimalo bilo sumnjivo da su na slike napisani user nameovi od originalnih prodavača koji se razliku od prodavača na tom oglasu
Bježati od tog
Cijena nije nikako moguća jer sam zbor vrijednosti dijelova ugrađenih u tablet premašuje debelo cijenu koja je napisana. Gdje je još proizvodnja, pakiranje itd...
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
Mene ovo cudi http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-A10-Qu...item23276c9c3d
da nema 99.3% Positive Feedback ne bi cisto vjerovo (hajde ovaj gore na linku i ovi novi sto su se pojavili imaju 0 feedbacka a ovaj ipak ima 99.3% na 693 transakcije) a jos me vise cudi ovo http://www.ebay.co.uk/itm/Free-Shipp...item23276c9c1f
jer sam i sam trazi slicno i bez minimalno 300,00kn nema razgovora
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Svi oni su nabrali feedbacka na bizuteriji i raznim sr*. Dovoljno je vidjeti kakve proizvode nudi seller koji ima 500 feedbackova i prodaje tablete.
Ebay vas štiti i nemorate ništa brinuti. Ja sam uzeo svoj Newsmy 7 inća za 60 tak dolara i tablet je avion za te novce. Pogotovo djeci koja ga koriste 95% vremena.
Xlr već smo ćaskali o tome.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
To meni sliči nekoj vrsti aukcije , cijena se promjeni u nekoliko sati ili dana što znači da nije ona koja momentalno piše .
Ja sam na ovaj način kupio autonavigaciju za 14 dolara iako joj je realna vrijednost bila 125 dolara ... Morao sam to
pravdati ispisom uplate s eBaya i dva puta se svađao s djelatnikom na pošti carinjenja , jer mi je htio naplatiti po onoj
većoj cijeni ... Tek nakon otvaranja stranice na njihovom računalu uspio sam objasniti na koji način je uređaj kupljen .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Jedan post s jednog foruma vezan uz one superjeftine tablete:
Evo da obnovimo temu o superjeftinim tabletima.
Javili mi prijatelji da su dobili tracking number, a jučer dvojica da su pošiljke stigle.
Kad su otvorili paket unutra je bio par čarapa na kojima piše Adidas
Obzirom da im je ebay odmah samoinicijativno vratio novac dobro su prošli jer su dobili čarape besplatno.
Malo lošije su prošli oni koji su naručili iste tablete, isto im je vraćen novac ali su umjesto čarapa dobili privjeske za ključeve![]()
Bok. Zanima me nexus 10 s ebaya cca 3000 kn sa dostavom. Sad ima li iko znanja o tome da li bi trebao i koliko bi trebao platiti carinu i sta već i ako se moze ikako provuci bez tih komplikacija?
Mislim da ti ide carina 25% (kao pdv), teško da bi prošlo bez toga na tu vrijednost uređaja..
Mom bratu je prošlo bez carine, ali na neki tablet od ~100$, iako je očekivao da će trebati platiti.
Bookmarks