ma svima ,server padne i nema foruma do jutra,tak je bilo zadnjih par dana.
već mi nekoliko dana u vremenu od 18 pa do 21,30-22 sata forum se ne želi otvorit. loada stranicu koju minutu i javi da server nije dostupan.
ima možda netko ovakav problem još?
ma svima ,server padne i nema foruma do jutra,tak je bilo zadnjih par dana.
da,da, a vi dečka zezali
šalu na stranu..da, meni isto šteka forum, ali to je sad normalno. bilo bi mu čudno da radi![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
I ja sam imala takav problem,valjda nesto sa serverom
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
ma kužim ja sve to, samo jedna stvar nije jasna, šta hosting ne rješava ništa po pitanju s toga, avalon je jedan od boljih hosting servera, ovo se ne bi trebalo događati...
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
ista stvar i kod mene
već par dana ne mogu na forum
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
također...
A hakeri ga haknu pa naši poprave, pa opet ga haknu, pa naši opet poprave i tako dok nekome ne dopizdi!
![]()
Može biti priča ali da se do sada ikada tako šta često dešavalo baš i nije u zadnje vrijeme svaku veće!
Bude bolje![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
češće nemogu nego što mogu na forum..
Meni također. Dobro, još imam modem, ali mi se forum normalno učita za 10-15 sekundi, ali se zna dogoditi da uopće ne učita.
Istina, dosta šteka u zadnje vrijeme, a pogotovo navečer....
isti problem i kod mene, poslje 20h nema vise foruma
meni se isto to desava poslije 7-8 navecer..
ispricavam se zbog nedostupnosti servera, imamo problema s njime. problem bi trebao biti rjesen u iducih nekoliko dana
Isto naravno kao i svima, al zanima me el bed ak se ostane stalno logiran?
Recimo na forumu sam, sve OK, i onda se naveće zablesa pa par dana nemogu na net, a stalno sam logiran na forumu...?
to nema nikakve veze, zasto bi bio bed? radi-radi, ne radi-ne radi. treceg nema, mozes ti biti logiran koliko hoces.
i kod mene čak dva dana zaredom nema problema...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Učitao se od prve.
Vauuuuu!!
danas opet problemi . . .
uspio se spojiti tek negdje oko 23:40 . . .
a pokušavao od 20:00 . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
... je puca
E baš dok me držala napeljena situacija sa krajnjim rezultatom Engleska><Hrvatska nisam moga pisat!!!!!!
...eto našima Mercedesa(množina) od rusa
![]()
![]()
Forum j¤b¤čki šteka
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Jučer nisam mogo na forum.Kaj se to događa?
Bookmarks