Imam taj telefon, nema problema u radu, poslije granda 9082 ovaj je puno bolji, brzina, ekran, baterija...
Ima li neko iskustva sa ovim telefonom i kitkat verzijom... pise da steka u odnosu na stariju verziju 4.3. zato molim iskustva... i kako se ponasa 4.4.2
hvala...
neznam da li da ga kupim...
Imam taj telefon, nema problema u radu, poslije granda 9082 ovaj je puno bolji, brzina, ekran, baterija...
imam duos od pocetka ove godine i sve je bilo ok, do pred par dana kada vise nemogu otvoriti Internet preko defaultnog preglednika. Imam 4.4.2 android. Internet otvara sa Google i delfin browser a sa defaultnim ne ... neznam zasto. Taj originalni preglednik se neda instalirati deinstalirati i kaj da radim da se to fixira...
i drugo pitanje da li se ikona tog defaultnog preglednika moze maknuti sa glavnog menija na prvom ekranu i staviti Google Internet preglednik....
Hvala...
Probaj obrisati podatke browsera. Settings > Apps > Browser > Clear data.
Ovo što ti zoveš "prvi meni na glavnom ekranu" se inače zove launcher i na njemu možeš micati i stavljati koje god hoćeš ikone. Kako? Proguglaj malo ili pročitaj upute uređaja, ovo spada pod najosnovnije korištenje Androida.
Bookmarks