mozda nisi dobro namijestio opcije.
Imam MPx200 i u nekoliko navrata sam pokušao pokreniti MSN Messenger, ali bez uspjeha, pa me zanima kakva su vaša iskustva s tim?
mozda nisi dobro namijestio opcije.
ma jesam :bunny:
Ja to bas i ne koristim pa ti nebi znao puno pomoci. Pricekaj malo pa ce ti drugi forumasi pomoci.
Ja ne koristim MSN Manager,pa imam ga na svojem kompjuteru,ionako sa mobitel trošiš pare za MSN Mesenger.
Ljudi koji znaju nega mu pomognu![]()
Pardon msn mesenger.Ako ti je toliko važno potraži po netu,možda nešto upiješ naći
n4emam pojma kako to pokrenuti..nadam se da ces uspijeti pronaci pravi odgovor...
eh eh eh....
Pronašao sam...
Dakle, od ovog miseca sam na vipu i jucer se spojim na wap.livescore.com da vidim rezultate i ništa ja pogledam i bacim mob na krevet i kako on ostane na gprs pogledam ja bezveze za 15 minuti i vidim ono ikonicu messengera na ekranu, udem ja u wm i ono iskoci mi cila kontakt lista, a ikonica je tu jer mi je frend posla poruku i sve radi. Razlog zasto se wm spojia sam je zato što sam ima ukljucenu opciju da se spaja automatski ako postoji uspostavljena veza.
I vidim ja da je to ocito do postavki i zovem ja jutros cronetovu sluzbu za korisnike i oni mi tek nakon šta sam spomenua da na vipu radi počmu govorit o drugim postavkama koje baš služe da se mogu pregledavat prave internet stranice i spajat se messengerima preko neta ali i nakon pola sata namještanja zvanja i gnjavljenja nije uspjelo.
Dakle, sada ne samo da radi windows messenger nego i mogu gledat i bilo koji web tako sam jucer i otvorio ovaj forum na ekranu moba!!! Zar to nije kul?!
Vip šuta dupe, živia mpx200!
Bookmarks