Pozdrav.
Želio bih podjeliti svoje iskustvo sa prijenosom broja.
Korisnik sam (uskoro bivši) jednog mobilnog operatera na bonovima sa prijavljenim podacma u sustavu.
28.09.2012. je započela procedura prijenosa broja.
Prvobitan datum ugovoren sa Vipom je bio 10.10.2012.
Primjetio sam da mi HAKOM ni nakon nekoliko dana od potpisa zahtheva ne daje nikakve informacije o tjeku prijenosa.
U petak 05.10.2012. dobivam poziv iz Vipa da je prijenos odgođen za 15.10.2012. mislim si ok, sad će valjda bit sve ok.
Danas 09.10.2012. dobivam poziv iz Vipa sa informacijom da operator od kojeg odlazim želi da potpišem nekakav dokument.
Napominjem da imam 17 i pol godina, te da smo i ja i agent Vipovog SZK-a bili zbunjeni takvim upitom od strane drugog operatora. Broj u konkurentskoj mreži glasni na mene, ali se smatra da malojetne osobe ne moraju potpisivati zahtjev za prijenosom broja, ukoliko se prijenosom zasniva pretplatnički odnos, već njega potpisuje nositelj pretplate/platežno-odgovorna osoba. Kontaktom sa službom za korisnike sadašnjeg operatora saznajem kako je Vipnet-ov zahtjev odbijen upravo zato što ga je potpisala druga osoba (moj otac) i da njih nije briga jesam li ja punoljetan ili ne, te da oni žele da im ja to potpišem. Preregistracijom broja na mog oca nadam se da ću uspjeti napokon ostvariti prijenos broja.
Ovime bi volio upozoriti sve ljude koji misle napraviti istu stvar da T-Mobile traži "dlaku u jajetu" samo kako bi odbio Vaš zahtjev da odete u Vip.

Odgovori uz citat

Bookmarks