jel to regularna ponuda ili ?
U razdoblju od 11. veljače 2013. godine do 30. lipnja 2013. godine nudi se opcija „SMS prema svima“ za privatne pretplatnike na EXTRA Priča, EXTRA Total+ i na EXTRA Obitelj+ tarifama.
Za iznos mjesečne naknade od 20 kn uključuje 500 SMS poruka prema svim mobilnim mrežama u Hrvatskoj. Korisnici koji sklope ugovor sa ili bez obveznog trajanja pretplatničkog odnosa ostvaruju pogodnost od 50% ili 100% popusta na mjesečnu naknadu opcije u trajanju od 3, 6, 12 ili 24 mj.
Opcija se ne odnosi na slanje SMS poruka prema brojevima sa posebnom tarifom (unutar Hrvatske i u inozemstvu), slanje SMS poruka prema međunarodnim destinacijama, te slanje odlaznih SMS poruka iz roaminga.
jel to regularna ponuda ili ?
dok ne osvane tu:
https://www.hrvatskitelekom.hr/mobil...tarifne-opcije
računaj da nije redovna ponuda.
do tada je dio retentiona, kao što je u posljednje vrijeme i besplatna opcija flat.
čini mi se ili to HT ide na ukidanje -50% na tarife, a nudi besplatne opcije u retentionu (Neograničena priča, Flat, SMS prema svima)?
kaj ti znaci to u retentionu,kak si ja to aktiviram?
Hoće li ova ponuda što zaživiti za nas normalne korisnike? Pasalo bi mi nekih dodatnih 100 sms prema svima za do 10 kn cca. Možda sada 21.3. uvedu poboljšanje glede samih tarifa pa time i više sms-a...
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Jel ovo moguće aktivirati, ili je ovo patka?
Isključivo u T-Centru
Koja je to fora? Ako se produži OTPO na 12mj ide za 10kn/mj, a ako se uzme na 24mj onda je besplatno?
Ma nek stave više regularno tu opciju za sve nas pretplatnike a ne mućki ono 25 kn za 300 sms/mms unutar mreže! U doba net paketa i whatsapp, viber itd. trebaju omogućiti sada i te opcije (sms prema svima) jeftino i dostupno za sve t-mobilce!!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Bit će dosta novosti vrlo brzo![]()
Bookmarks