pa jesi dobio upute? uključi automatsko traženje koda i usmjeri ga u tv/reciever (za šta ga već koristiš) i kad ti ga ugasi onda stisni gumb za spremanje koda i moći ćeš ga koristit
Imam univerzalni daljinski upravljač, međutim na njegovom popisu podržanih satelitskih recivera nema AXIS-a koji ja imam, pa jel netko zna kako bi mogao doći do tog koda? Odnosno, dal još netko ima univerzalni daljinski a da ima na popisu i AXIS pa da mi ovdje napiše kodove, možda proradi i kod mene.
Univerzalni daljinski je od Sony-a.
Na googlu ništa.
Hvala!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa jesi dobio upute? uključi automatsko traženje koda i usmjeri ga u tv/reciever (za šta ga već koristiš) i kad ti ga ugasi onda stisni gumb za spremanje koda i moći ćeš ga koristit
lol , kaj postoji gumb za automatsko trazenje koda?![]()
ja imam neki univerzalac za 120kn i svaka recmo 3 mjeseca popizdi i iznova ga moram podesavat za Sanyo kod - sjedit 2 minute pred tv-om , drzat gumb za gasenje i uperit daljinac prema tvu
mora da je ovo neki nabrijani univerzalac
dobro kad si zapeo, kombinacija 2-3 gumbaIzvorno postao Gruntovčan
![]()
a jel ima netko od vas uputstva od tih vaših daljinskih i u njima kodove za AXIS?
Probao sam automatsko traženje i ništa, veli da moram biti strpljiv i do 120 puta to probavati dok on sve moguće kodove ne isproba. A nisam strpljiv.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nemaš drugog načina, nepostoje univerzalni kodovi. Svaki univerzalni daljinski ima svoj sustav kodova. Nije moguće prenositi kodove. A taj od Sony-a je posebna priča (i sam ga imam). Za svaki kod koji isproba moraš ponovo uključiti automatsko traženje i tako 120 puta. Potpuno razumijem da nemaš strpljenja.Izvorno postao whiteboy
. Možda je jednostvanije koristit orginalni daljinski.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Izvorno postao Gruntovčan
To sam i ja radio dok nisam procitao u uputama da postoji funkcija koja ti pokazuje privremeno korišteni/spremljeni kod!Tako sam si ga lijepo napiso na papirić i više nemoram svaki put kad mi baterije ispadnu(pošto više nemam onog poklopca!) tražit ponovo kod!![]()
probaj ove 017,029,033,050
Na žalost originalni je krepao već davno...Izvorno postao Sljaka
A taj AXIS sat reciver je isto iz kamenog doba...
Probat ću, hvala.Izvorno postao wert
Sad nisam doma, sutra...
Ako ne radi, dat ću još 40-ak kn za neki no-name univerzalac u metrou za koji ću ovaj put provjeriti dal podržava AXIS... a štaš, sam sam si kriv...kad sam sony-a kupovao samo sam pogledao dal podržava telefunken televizor, a za sat nisam ni znao kako se zove dok nisam doma došao i vidio... a uzeo sam baš sonya jer mi je dao daleko kvalitetniji dojam nego bilo koji drugi (upola jeftiniji) daljinac...![]()
nisi napisao koji model sony daljinca imas.
evo ti jedan sajt pa pogledaj, ima i forum www.remotecentral.com
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
eee ljudi ja imam tv DAEWOO i imam neki univerzalni daljinac nezz kako da ga koristim pomozite hitno hvala u naprijed
A da pročitaš upute!?
Očekuješ da ti ovdje netko čita misli i da zna koji od stotine univerzalnih daljinskih u rasponu od 20 - 1000 kn ti imaš? I da Daewoo je proizveo samo jedan tip televizora, tako da ni činjenica o kojem se modelu radi uopće nije bitna.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ma ja imam daljinac universal philips SBC RU 254 A nezz kako da ga namjestim
eee imam 3 daljinca ali jedan nezz kak da ga namestin UNIVERSAL SBC RU 254 kao sto ovaj ima a nece mi ovaj link
mislim da na većini daljinskih ima opcija da upalite tv i svisnete set i tv i držite dok vam ne počme treperiti svjetlo, kad pronađe kod tv vam se ugasi i onda stisnete tv na daljinskom i on vam ga memorira...
eeee ljudi kad bi kupio resiver hocul dobit daljinski da bi trazio kanale ili s ovim daljincom od tv-a brzo mi odgg
-Koji reciver? Nismo mi vidovnjaci.
-Zašto misliš da s njime nećeš dobiti daljinski upravljač? Uvijek ih šalju s novim prijemnicima pa koji god da jesu.
-Odakle ti to da ćeš s daljinskim upravljačem TV-a mijenjati kanale na reciveru? Daljinski upravljači od dva različita uređaja su uvijek nekompatibilni.
Danas sam dobio STB za koriscenje IPTV-a . Daljinski koji ide uz uredjaj je univerzalni,tako da moze da se podesi na bilo koji TV,izgleda bilo koji sem FOX 24LE1200 . Satima trazim kodove za daljinski od ovog TV-a i nemam srece,jel neko mozda zna koji kod mogu da koristim umesto pravog (ili ako neko zna pravi) . Hvala unapred !
p.s. Da napomenem samo da sam pokusao u automackom modu da pronadjem,ali ni to nije dalo zeljene rezultate ...
Pa jeli mozda ima negdje kupiti odgovarajuci daljincki ...da nebude univerzalac, ako vec imas problem s kodom.
Bookmarks