Moguće je postići, ali ne pokušavaj. Cijena je bolje da neznaš. Ja probo i pokajo se jer mi proguta pare za par minuta. Skup sport
Imam nokiju 3650 i bluethoota i sad el moguće se spojiti na net da mi novci idu s
SIM kartice i da mi uopće nije potrebna telefonska veza???
Npr. kad odem nekam v gorice s kompom onda bi ja malo na net pa signala imam i
sad el moguće na net da se spojim preko mobitela i novci mi idu s sim kartice a
ja surfam na netu
i kak je to moguće postići... i kakva je onda cijena!
unaprijed hvala!
xxx
Moguće je postići, ali ne pokušavaj. Cijena je bolje da neznaš. Ja probo i pokajo se jer mi proguta pare za par minuta. Skup sport
preskupo ja isao sa 7650
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
Ja sam probao preko 6630.I to preko CSD veze.Uzimao je 1.22kn/min,a brzina je bila 9,6k/s.
Strava,ali kad ti zatreba,a ne možeš se osloniti na WAP,zna dobro doći.Kad se sjetim da mi je nekih 5 minuta otvarala stranice ovoga foruma...
Bolje ne....preskupo....nevidiš link...već ti se sam disconecta...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
preskupo je ako si prepaidovac.
ako uzmeš neku pretplatu za GPRS onda nije tako skupo.
dobar grah daleko se čuje
Bih koliko i ujutro (nakon Tmobile centra) pošao,da se radi samo o GPRS pretplati,a ja da ostanem prepaidaš.
Ovako ostaje stara dobra linija via 56k.
Ali ja bi da surfam na kompu preko mobitela, kužite tako da mi mobitel posluži kao modem!!!
xxx
da kuzimo i ne pokusavaj jer je skupo jako skupo
to se moze ali ne vidim smisao
od kuda znaš da je skupo, a nije nikome poznato koju tarifu ima. Nemoj ako ne znaš cijene GPRSa pisati da je skupo. Skupo je na Prepaidu ali postoje GPRS tarife koje nisu toliko skupe.Izvorno postao BATERIJA11
Nered,daj malo pojasni te GPRS tarife. Ja to niš ne kužim,a volim kad mi netko ono, "na seljački" objasni.Izvorno postao KaKaV NeReD
Ja sam na pripejdu,otpadam li odmah? Kažem,da se može uzeti tarifa koja bi mi podržavala samo prijenos podataka,ali da ostanem na prepaidu,uzeo bih.
evo da ti ja objasnim, za vip, za 61kn dobijes 25mb ukljucenih (za rijetko surfanje i icq, msn, pregledavanje maila), za 91 dobijes 128 mb ukljuceih (sto je vec cist dovoljno da jednom dnevno surfas po netu), 191kn 512mb (e to je vec pravo surfanje, ja kada sam bio na carnetu nisam isao preko 600mb mjesecno)
naravno da mislim na prepaid jer sam ja tako jedno vrijeme isao na netIzvorno postao KaKaV NeReD
Dobro, zahvaljujem! Ali,to je samo za postpejd?Izvorno postao coma_zgb
Ma bilo kako bilo kažem ja da je to u RH još uvijk skup sport. Ništa do modema. I kad uvedem dsl uvijek ću se sjećati modema kao prave stvari. A net via mob nikad pa ni onda!
naravno, jer se podrazumjeva da covjek koji ima stalnu potrebu za pristup internetu ima postpaid, zar nije logicnoIzvorno postao Mobyy
I sta uradiste? Jeste li objaSnili kako da se konektuje na ovaj nacin? NE. Raspravljate o tarifama, mozda cura ima PUNO para.![]()
Sve Za Mobilne Telefone
http://www.all4mobilephones.com
stvar je za sve telefone ista. Kada spoji telefon i komp Bluetoothom u propertiese modema upiše init string +cgdcont=1,"IP","xxxx.vipnet.hr".
ovo zadnje ovisi o operateru i tarifi koju koristi.
broj koji se poziva je #99*
Bookmarks