Evo bas jucer i u Puli isti problem. Zovem osobu i dobijem tu poruku. Druga strana dobije sms da ima propusteni poziv. Izgleda da stranci koriste jeftiniji roaming pa su veca opterecenja.
Jasno mi je da 3G prijenos podataka u sezoni (a vrlo često i van nje) postaje povremeno potpuno beskoristan zbog zagušenja, ali ovo ljeto doživljavam da s vremena na vrijeme postajem nedostupan i za pozive, a pozivatelju opale poruku "osoba se trenutno ne može javiti, molimo pokušajte ponovno ili nazovite kasnije".
Ima netko drugi sličnih iskustva ili sam samo ja u pitanju jer me u T-mobilu ne vole![]()
Svi smo mi u krastavcu...
Evo bas jucer i u Puli isti problem. Zovem osobu i dobijem tu poruku. Druga strana dobije sms da ima propusteni poziv. Izgleda da stranci koriste jeftiniji roaming pa su veca opterecenja.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Probajte forsirati 2G na mobitelima.
Heh... Na neđejlbrejkanom ajfonu 5 mogu forsirati frišku figu...
![]()
Onda si kupi na kiosku normalni glupi mob na njemu možeš svašta forsirati nije iphone ali bar možeš razgovarati što i je osnovna bit mobitela sve ostalo su dodaci.![]()
Iako mi je u trenutku revolta i to palo na pamet ipak smatram da ne možeš problem rješavati na taj način - bez želje za polemikom: smatram da osnovne usluge "kvalitetan" pružatelj usluga treba osigurati u svakom trenu, a ne sezonski...
Dobro je da ne plaćam LTE uslugu...
Bookmarks