Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jun 2014
    Bodovi
    15
    Nivo
    1
    Bodovi: 15, Nivo: 1
    Bodovi: 15, Nivo: 1
    Ukupna aktivnost: 4,0%
    Ukupna aktivnost: 4,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Zašto neke karte rade, a neke ne !?

Pozdrav svima i na pocetku odmah da se zahvalim na vasem trudu poput Walterovog, Legijinog i ostalih, sto ste zaista pomogli sa svim vasim postovima.
    Kontakrirao sam vec neke od vas privatno, a evo i ovdje cu napisati problem koji mi se desava kod IGO Primo (v2.5.2 update jan. 2014)
    Aplikacija na mom jailbrekovanom iPhone 4S (IOS 7.1.1) uredno funkcionise, medjutim kada ubacim nove mape od HERE Q4 2013, aplikacija radi ali ne moze da ucita nove mape. Pokusavao sam i sa starijim verzijama aplikacija (2.5.1 ili 2.4.6) i rezultat je identican. Isto se desava i kada ubacim mape od TOM TOM-a, a jedino kada ubacim zadnje mape od TOP MAP-a onda funka.
    Da li je po meni problem sa licencnim fajlom ili je problem u necem drugom ne znam, pa cu postaviti i ovde pitanje, je li se neko vec susretao sa identicnim problemom i imali rjesenje za isti ?
    Hvala i jos jednom pozdrav ekipi i zaista vrijednim i strucnim osobama po pitanju navigacija sa ovog foruma, kojeg takodje moram da pohvalim.

ps usput da spomenem za one koji ne znaju, da je ovih dana nenadano izisao jailbreak za zadnji IOS 7.1.1 za sve serije iPhone-a, jailbreak funkcionise, nije potrebno ubacivati friski IOS i za sada je jailbreak bez vidnih mana, te ako ima zainteresovanih mogu pomoci oko toga, ako ljubitelji iPhona nisu to vec odradili ili ne znaju kako.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2013
    Bodovi
    21.921
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.921, Nivo: 35
    Bodovi: 21.921, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 99,0%
    Ukupna aktivnost: 99,0%
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problem je upravo taj koji si naveo, nedostaju ti licence Testirao sam licence od iGO za android i wince i nisam uspeo.
    Rjesenja za sada nema, dok ne ispadnu od nekud licence.

Sto se tiče pangu jailbreaka, iOS 7.x ima već tutorijal na ovom forumu u temi -> http://cafe.mobil.hr/threads/79680-T...reak-iOS-7.1.2
    Ako te boli zeludac...popij PELINKOVAC,a za sve ostalo sto te zaboli popij JEGER! Ima 56 trava da mu j.... mater jedna ce ti pomoc!!! :D

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [N95 ] neke tipke ne rade
    By Lacko in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 30-04-2010, 22:32
  2. K800i, ne rade neke tipke
    By frenchkey in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 08-12-2008, 20:55
  3. k550 ne rade neke tipke
    By jura_19 in forum Sony Ericsson