Pozdrav svima i na pocetku odmah da se zahvalim na vasem trudu poput Walterovog, Legijinog i ostalih, sto ste zaista pomogli sa svim vasim postovima.
Kontakrirao sam vec neke od vas privatno, a evo i ovdje cu napisati problem koji mi se desava kod IGO Primo (v2.5.2 update jan. 2014)
Aplikacija na mom jailbrekovanom iPhone 4S (IOS 7.1.1) uredno funkcionise, medjutim kada ubacim nove mape od HERE Q4 2013, aplikacija radi ali ne moze da ucita nove mape. Pokusavao sam i sa starijim verzijama aplikacija (2.5.1 ili 2.4.6) i rezultat je identican. Isto se desava i kada ubacim mape od TOM TOM-a, a jedino kada ubacim zadnje mape od TOP MAP-a onda funka.
Da li je po meni problem sa licencnim fajlom ili je problem u necem drugom ne znam, pa cu postaviti i ovde pitanje, je li se neko vec susretao sa identicnim problemom i imali rjesenje za isti ?
Hvala i jos jednom pozdrav ekipi i zaista vrijednim i strucnim osobama po pitanju navigacija sa ovog foruma, kojeg takodje moram da pohvalim.
ps usput da spomenem za one koji ne znaju, da je ovih dana nenadano izisao jailbreak za zadnji IOS 7.1.1 za sve serije iPhone-a, jailbreak funkcionise, nije potrebno ubacivati friski IOS i za sada je jailbreak bez vidnih mana, te ako ima zainteresovanih mogu pomoci oko toga, ako ljubitelji iPhona nisu to vec odradili ili ne znaju kako.

Odgovori uz citat
Testirao sam licence od iGO za android i wince i nisam uspeo.
Bookmarks