i tako se ja jucer ujutro probudim i doceka me lijepa poruka od vipa da sam prekoracio internet paket i da mi je racun dvostruko veci od prosjecnog iznosa (zapravo je trostruko).
i odmah se ja spajam na moj vip i prvo sto vidim je da sam 11. 7. koristio mms.vipnet.hr i poslao 83mb! ne saljem mailove od 83 mb a kamoli mms...
daljnom inspekcijom sam otkrio da je 12. 7. u 23:24 iskoristeno 352mb
e sad, ono sto mene zanima jeste kako otkriti sto je to slalo tolike podatke? nisam nasao neki app koji ce pokazati koliko tocno koja aplikacija trosi prometa. da nisam slucajno pokupio neku iOS varijantu malwarea ili tako necega. jel postoje negdje neki logovi koji to prate i daju se izvuci? za provjeru stanja sam koristio weetrackdata ali nije mi se pokazao bas pouzdan pa sam se vise oslanjao na moj vip podatke. i NIKADA dosad nisam prekoracio paket. dapace prosjecno mi je mjesecno bilo dosta oko 200mb a paket je 512.
drugo, jel moguce da vip cima? citao sam tu kako su isto neki ljudi prekoracili paket i ovi im oprostili taj veliki iznos i naplatili 50kn kao da su uzeli dodatni paket za surfanje. i ako tako svakoj budali naplate po 50kn? jos im godinu dana moram robovati a kasnije neka me zaborave... nakon preko 10 godina odanosti...
nista, idem se baciti na pisanje zalbe. koju moram FAXIRATI!!!! u 21. stoljecu! blaženi moj vip...

Odgovori uz citat

Bookmarks