prema mojim iskustvima za video philipsov camcoder za fotke je vec teze odabrat
Mozete li mi reci koji je po vama najkvalitetniji program za snimanje videa ili fotografija mozda ako postoji?
Inace imam Nokiu 7610
prema mojim iskustvima za video philipsov camcoder za fotke je vec teze odabrat
Nema nista za megapixelne kamere
A gdje naci taj Phillipsov camcoder, bitan mi je samo video(za fotografije sam pitao onako usput)?
Hvala![]()
U biti trazim samo program za snimanje videa, bitno mi je da je kvaliteta snimke OK?
Pozdrav
Posluzi se:
Za slikanje bih ti preporučio program PhotoRite, možda ne toliko zbog same kvalitete slika (ista je kao i s default kamerom) koliko zbog dobrih okvira, efekata i PhotoRite fix opcije koja i od lošije slike napravi dobru.
Zahvaljujem se svima![]()
A po čemu taj Philips snima bolje?
Zato sta je bolja kvaliteta snimke na mobu, nema onih kockica tokom pregledavanja, slika je nekako ugladjenija
Instalirao sam ga, nije loš, da slika je drugačija. Ali vidiš, nisam znao da moj mob podržava 15fps samo u 128x96, a na 176x144 samo 7.5fps. Jel taj program rađen samo za 6600, u biti, da li 6600 i 7610 imaju iste karakteristike kamere? Jer ako 7610 ima nešto bolju, onda ju ovaj program 'sputava' ograničavajući je na 7.5fps.
Je to je istina samo 7.5fps![]()
Poseti:Izvorno postao mladjo
h**p://nokiafilm.tripod.com
Da, evo, stvarno je puno bolja slika sa camcoderom, zahvaljujem! jedino šteta što je malo zrnata, ali nema veze.
Bookmarks