jesise došo hvalit il šta ? :d
znaci , tebi rade lampice na crvenoj i telenoj tipki (yes i no) ?
doduse , mislim kupit taj mob (ili v ) pa si dobro došao
Ne kuzim gdje vi kupujete mobitele pošto se dosta ljudi zali na ovaj model. Ne kazem ja da nema propusta u izradi, da se dosta toga moglo puno bolje napraviti, pogotovo softwerski ali ja sam jako zadovoljan sa svojom. Ja sam svoju kupio u T-com centru i sve mi radi, od sms reporta do kamere i snimanja clipova. Jedino kaj je izmjena desne soft tipke blokirana jer ja na njoj njihov wap ali to uopce nije problem. Spajanje preko Bloototha ja malo zakomplicirano ali kvaka je u tome da prvo instalirate Mobile Tools pa tek kad vas instalacija trazi ukljucite Bloototh adapter u komp i spojite se na mob i onda sve radi bez beda.
jesise došo hvalit il šta ? :d
znaci , tebi rade lampice na crvenoj i telenoj tipki (yes i no) ?
doduse , mislim kupit taj mob (ili v ) pa si dobro došao
Pa meni radi ona zelena tipka...a sad...ta crvenma tipka...hmmm....i šta će mi kad ionak kad prekidam razgovor preklopim ga(to se ja malo tješim heheh 8)
a što se tiče BTa..niko se ne bi sjetio da mi kaže da nakon autorizacije pina recimo odem u programs od motorola phone t. i nađem fuckin' ikonicu MMCENTER.exe
pa ja sam 3 sata se zezo da otkrijem kako...ama retardinjo!al dobro je..sve pomalo....
što je najžalosnije...studiram računarstvo(a nisam baš upoznat sa tehnologijom BTa...glavnom da mi sranja radimo koje su korištene na pretpotopnim računalima lol!
Pa svako svog konja hvali,meni je moj sasvim dobar. Sto se tice odabira izmedu V550 i E550 neznam koje su razlike osim da V550 prodaje VIP a E550 t-com, osim naravno u izgledu sto je ocito na prvi pogled. Jedina prava zamjerka je da ne dobis USB kabel za spajanje na kompkoji kosta 150 kn a kolega koji je kupio V525 je dobio kabel, pa si sad ti misli, a ekpa tvrdi da je 550 model bolji od V600. Ja ti imam E a cura mi ima V i jako smo zadovoljni.
![]()
Zadnji uredio troks25 : 30-12-2004 u 12:44
Ja se bas i nebi hvalio da studiram elektrotehniku a da nisam upoznat sa BT tehnologijom
Pa eto..ti si ti ja sam ja....ja se ne hvalim nego sam ogorčen pametnjakoviću.Izvorno postao troks25
Pa tek sam sad prvi put ufuro se u to...daklebugger off !
a e! fakat! pa ti se više od mene hvališ lol! ja sam samo rekao sa čime sam imao problem i kakvo je stanje na faksu u Dubrovniku...
ma šta se ja tebi uopće objašnjavam! reko sam ti ..bugger off !
Zadnji uredio FaberOSK : 30-12-2004 u 15:43
A neznam sta da ti kazem osim dojdi malo na faks pa vidi sta se radi i shvatit ces da skoro nike veze nema elektrotehnika i BT. (kazem za ono sto se uci na faksu)Izvorno postao troks25
na faksu se uce stare tehnologije i osnove.
Pa sramotno da mi samo ta sranja radimo...ajde na trećoj godini je malo bolje....Izvorno postao jdabic1
e da! hvala što si objasnio liku![]()
Nemoj da slučajno netko pljuje po ETFu ( u moje doba ) ili FERu. Znanje koje daje naš FER dokazano je na svim mogućim područjima i zemljama od Amerike pa na dalje........ a tko ne vjeruje nek ga upiše pa nek ga proba završit sa svojim znanjem o BTu....
Pozdrav svima....
Ekipa, kak smo s naslova "E550" došli na raspravu o kličini znanja na FERu i/ili ETFu?
OffTopic =![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Izvorno postao jdabic1
samo bih malo gosn jdabicu1 rekao, da i sam zna da nije tako; to vrijedi za prve 2 godine...kasnije se radi sve, od UMTSa do najsitnijih detalja vezanih za programiranje...
činjenica, opet jest, da se oblikuje način razmišljanja, baza, a ne praktična upotreba u toj mjeri...
no back to topic;
imam E550 par mjeseci, nemam niti jednu zamjerku, kako za hardware, tako ni software...
dizajn s druge strane me ne opčinjava toliko, ali nikad nisam imao mob s kojim sam bio 100% zadovoljan, a mislim da takav nikad neće izaći, osim ako ga sam napravim
da, točno i upravo tako; niti ga može bilo tko upisati, niti bilo tko završiti! nitko ne može pljuvat po tome faksu, jer je najpriznatiji faks iz HR u svijetu (ne bez razloga), a definitivno je najteži u HR!!! što se ove rasprave o BTu tiče, to vam je kao da kažete da jedan liječnik internist nema pojma jer ne zna napraviti lobotomiju!!!Izvorno postao tzac
kraj rasprave
Ajme meni kako si ti eksplozivan, nisam ja mislio nista lose o FER-u to je bila sala mala, moj ti je bratic zavrsio FER pa znam da nije nimalo lagan faks, a sto se tice onoga sto se uci na nasim veleucilistima i sveucilistima u potpunosti se slazem da je gradivo zastarjelo i da je veliku vecinu profesora pregazilo vrijeme ali sta ces kad se ljudi boje promjena. Sto se tice hvaljenja, procitaj poruku ponovo pa ces skuziti da nisam hvalio sebe vec mobitel.I u potpunosti se slazem sa g. BlueDevil totalno se skrenuli sa teme pa bi zamolio sve gore navedene da se vrate ne istu, najljepse se zahvaljujem na razumjevalju i svima zelim SRETNU NOVU GODINU!!!
sve se ja slazem sa time sto ti kazes da i sam znam da se to kasnije radi..al otom potom od bubanja teorije nema nist ak se ne primjenjuje u praksi...Nebih se bas slozio da je profesore pregazilo vrijeme...ubijaju te u mozak dok ne skuzis sve te gluposti i finese...Izvorno postao Inovator
E da svima Vama Zelim Sve Najbolje U Ovoj 2005
i da konacno izidje neki mobitel kojem necemo morat gledat dusu koji ce nas sve zadovoljit..Zivjeli...
Najprije svima najbolje u ovoj 2005!
2. nažalost ne idem FER...da sam imao priliku u Varaždin bi pošao ipak mi se čini jačim.
Idem na obično Sveučilište...sad je to tek postalo....
3.Evo danas me nešto BT zazao na motorli dok sam prebacivao slike.....
skuži mob ja šaljem sliku..i samo što on pritisne prihvati meni piše da je veza prekinuta...
hm!
probao danas na SonyE. Siemensa...i Motoroli jednoj....a nakon što su oni meni poslali sliku tada sam i ja njima mogao!
m,a mislim....ne kužim! nije valjda da ja imam neku buggovitu
Što se tiče BT-a, malo je bugovit,to je istina... Uglavnom,ako ti iz BILO KOJEG razloga BT neće proraditi (upaliti se,slati ili primati), samo ugasi i opet upali mob. Meni to pali, par puta mi se to dogodilo,i uvijek sam na taj način riješio. Nadam se da će ti tebi tako proraditi,ako ti se ikad,nedaj bože, nekaj dogodi sa BT-om
A znači sa tzim BTom to je tak normalno...a e! hvala!
Imam BT Trustov i skinuo sam MPT 3.11,sad neznam koje ima BT ali ja kad svoj instaliram,pa nakon toga MPT nji dva se pokolju,pa ako moze pomoc,a i zanima me autorizacija pina,jer sam uspio poslati sliku sam moba na komp preko SW od BT-a ali nikako nisam uspio na mob(fali neki service)niti sam uspio pirat mob i komp.HelpFala
Izvorno postao Debeli11
trebaš definitivno drivere za Trust BT, a Bluetooth driveri dolaze i s MPTom. e sad, jedni su ti za pokretanje Trusta, a drugi su za komunikaciju baš s Motorolom. autorizacija pina ne postoji, ako ju ne postaviš.
ok probat cu fala,zanima me osim sto to osvjetljenje zelene i crvene tipke ne radi(ja osobno nisam ni skuzio do sada,a i ne smeta mi),no zanima me dali jos nekom na vratima iznad displaya(polukrug na vrhu kod M znaka) onaj srebrni limic malo viri van iz maske,tj. gdje se maska i lim spajaju,kad se vec traze greskeFala
Izvorno postao Debeli11
razlog tome traži u činjenici da živimo u zemlji Hrvatskoj do koje nikome nije stalo, te nam šalju pokvarenu hranu, na pola sastavljene aute i očito nedovršene mobitele!
Bookmarks