možeš,ali ne ikone teme možeš skinit na zedge.com i prebacit si na mob preko data cable ili si skini na www.sonyericsson.com/fun (sonyericsson ti je na wapu) a kak si stavio mp3 kao zvono
Imam jedno pitanje?A ja uvijek imam nekakvo pitanjeDa li mogu da promijenim ikonice i teme na f500i vodafone a da nemjenjam software ili tako nesto?Vec sam jednom mijenjao software da bih podesio mp3 kao zvono.Ako budem jos jednom mijenjao software , kostace me telefon ko najnoviji BMW.
pozdravljavam gospodina VEE i Ravilova,oni su mi vec dva puta pomogli.![]()
možeš,ali ne ikone teme možeš skinit na zedge.com i prebacit si na mob preko data cable ili si skini na www.sonyericsson.com/fun (sonyericsson ti je na wapu) a kak si stavio mp3 kao zvono
mp3 kao zvono sam stavio tako sto sam promijenio software u Zagrebu.Verzija koja podrzava mp3 kao zvono je R2V001,prije sam imao neakav stari software koji nije to podrzavao.Mislim da se firma zove RETEL www.retel.hr , ljudi su pravi.Cim su culi da sam iz Bosne,kazu nediraj nis sve ce mo mi napraviti.Vide ljudi da sam glup
Teme mozes mijenjati bez problema, ima ih posvuda na netu, medjutim teme ne obuhvacaju ikonice. Koliko ja znam, ikonice se ne daju nikako promijeniti, ni na jednom SE, cak ni promjenom softvera. Jedino ako je softver nekako mijenjan...
Jedino sto mozes promjenom softvera je maknuti Vodafone "obiljezja", ali uz gubitak garancije...
AFAIK, nakon upgrade-a softvera, jos uvijek trebas mp3-je "provuci" kroz onaj neki SE softver, DRM Packager ili tako nekako.
Oko tema su ti sve objasnili. A sto se tice ikona, ako mislis dal mozes promjenit one crvene vodafone ikone, mozes ako flashash F500 u K500.
I da, to kosta.![]()
Ali ona prva promjena softwarea te nije smjela kostat ako je mob kupljen u ducanu.
telefon nije , nazalost kupljen u ducanu nego sam kupio od jednog prijatelja.Promijena softwera to jeste upgrade,134,20 kuna. Hvala vam svima
Bookmarks