A ko im je roaming partner u Kini, nije da se baš često tamo putuje ali kad se već razbacuju poslovnim stvarima, blacberryyima i sl. mogli bi imati roaming partnera u gospodarski najzalaufanijoj državi na svijetu
Žao mi je što samo po vipnetu sipam drvlje i kamenje, no bolje očito nisu niti zaslužili, a konkurenciju ne koristim pa ne mogu usporediti...
Ukoliko vas put odvede u daleku Australiju, u kojoj javljanje na poziv košta cca 10 kn (1 minuta je obračunska jedinica). Onda bi se očekivalo da možete koristiti uslugu prikaza broja koji zove, koje je besplatana, ili bolje reči uračunata u pretplatu.
Tako ne možete odlučiti koji pozivi su vam bitni i na koje se želite javiti, a koji mogu sačekati dok se ne vratite s puta...
Žalosno...
A ko im je roaming partner u Kini, nije da se baš često tamo putuje ali kad se već razbacuju poslovnim stvarima, blacberryyima i sl. mogli bi imati roaming partnera u gospodarski najzalaufanijoj državi na svijetu
Prikaz broja u Roamingu ne radi niti na nekim mrežama u Europi. Recimo u Njemačkoj ili u VB kada koristiš roaming ne vidiš tko te zove (ovisi od operatera na kjeg si nakačen). isto tako nerjetko se dogodi i kada zoveš iz roaminga da netko drugi nevidi tvoj broj. Znaci stvar nije do maticnog operatera.
dobar grah daleko se čuje
Da, u roamnigu cesto ne radi prikaz broja, to sam i ja skuzio.
Istina, ne radi uvijek niti u francuskoj...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
sto drugo nego se pridruziti drugima - i sam sam iskusio da prikaz broja ne radi u roamingu, ali pretpostavljam da to ovisi o operateru na kojem si trenutno spojen, a ne o maticnom...
maraschino - PTICICA
..a valjda je tak.Sa Danskom i amerima nisam imala problema,ali ko će ih znat.
Meni je prikaz broja koji zove štimao u Sloveniji, Austriji, Francuskoj.
PREDATOR
Pa iskreno meni se ne tiče u kome je greška, ja svoje novce ostavljam vipnetu, isto kao i troškove roaminga. Činjenica je da takva situacija odgovara operaterima. Uostalom vipnet bi trebao paziti na svoj image, te brinuti o svojim korisnicima, te postavljati neke uvijete prilikom potpisivanja roaming ugovora.
Da li sam ja na drugoj polutci i kak se tamo voda okreće, te tko je za to kriv, mene se nimalo ne tiče...
Izvorno postao gog
![]()
![]()
Istina, bio sam vise puta izivciran istim, ali kako ljudi prije mene rekose takve se stvari dogadjaju. Ako te to tjesi, ja sam koristio i T-mobile i Vip i u jednakome se broju slucajeva desila ta nemogucnost prikaza broja koji zove u roamingu!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Istina je kaj gog veli, zakaj vip ne bi postavljao bar neke (osnovne) uvijete kad potpisuje roaming ugovore, ili da bar pazi s kim ih potpisuje. Nije da se radi o 'nepremostivim tehničkim mogućnostima'.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao whiteboy
whiteboy je u pravu...
ili prilikom potpisivanja ugovora da se upise u ugovor ''te nepremostive mogućnosti''...
Važno da se mi svi slažemo, budem složio jedan mail korisničkoj službi pa ćemo vidjeti što će odgovoriti...
I napiši nešto u Mobilu o tome........(ili netko drugi)
Hoću reć da bi trebalo takve stvari doslovno nabijat na nos operaterima i putem medija, a ne da sve ostane na ovom "neslužbenom" dijelu Mobila.
No worries mate, baš sam se čuo s urednikom malo prije nego sam vidio ovaj post![]()
Izvorno postao gog
hhahah...smijesan si...
pravi don kihot....pa zar mislis da ce ih taj mail zabrinuti...i da ce oni u vezi toga sto napraviti....nebudi smjesan....
zabrinulo bih ih jedino da im 100 000 korisnika odidje sa njihove mreze zbog toga...a dotle ...nas grupica gundjala puna elana moze samo piskarati po forumima...
evo imas moj glas
ta teorija je slicna onoj sa kradjom telefona. Ma zasto prijavljujes kradju pa sta mislis da ce oni traziti tvoj telefon??
gog-a kao korisnika Vipneta ne zanima dali ce i kako rjesiti bitno im je poslati pismo gdje izrazava svoje nezadovoljstvo s pruzenom uslugom njih kao operatera. Isto tako kao krajenjeg korisnika ga ne interesira da problem nje do maticnog operatera vec do operatera kod kojeg koristi uslugu u roamingu.
On je krajnji korisnik i samo zeli uslugu koju operater kaze da pruza.
dobar grah daleko se čuje
tocno,,neki ljudi iz njeme kad me zovu nema broja.
a zasto im onda operater to i ne pruza,a znaju se hvaliti po medijima kako je bas njihova mreza najbolja!!!Izvorno postao KaKaV NeReD
Bookmarks