Da radi... snimiš kreirani ems i onda preko card explorera odeš u storage folder koji je smješten u folderu gdje ti se nalazi i MicroEMS i stisneš view pa send...
Jel netko uspio poslati EMS sa ovog aparata.. Na stranica www.midlet.org ima za skinuti applet MicroEMS, ali meni ne radi....
Send by MaRaC
Da radi... snimiš kreirani ems i onda preko card explorera odeš u storage folder koji je smješten u folderu gdje ti se nalazi i MicroEMS i stisneš view pa send...
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Da, ali ja uopće ne mogu snimiti EMS......
Send by MaRaC
A uspiješ li ući u aplikaciju? Skini ovaj MicroEMS pa probaj sa njim.
Uspijem ući u aplikaciju, ali kad god stisnem WRITE, u storage se ne pojavi nikakav fajl. Jel to možda ima nekakve veze što sam ja SL45 flešo na SL45i????
----
Jel možda ima veze path do te aplikacije? Kod mene je A:\Java\jam\Programs\MicroEMS\storage
----
Jel se uopće kad stisneš WRITE treba pojaviti neka poruka ili nešti slično, kod mene se ništa ne pojavi..........
Send by MaRaC
Ma mislim da to nema veze. A šta ti napiše kad stisneš write?
Ama baš ništa......
Send by MaRaC
Da napiše da preview nije moguć u ovoj verziji i da je snimljen EMS.smo file u storage
Meni ne napoše ništa, u tome i je stvar, da bar javi neku grešku ili nešto slično....
Po svemu sudeći ću morati dekompajlirati taj programčić i vidjeti kako to radi........
Send by MaRaC
Bookmarks