Je i ja sam to primjetio da na neoriginalnim odnosno screensaver-i koji nisu default a pokazuju neku vrstu vremena- sat se zakoče ako je uključena app automatskog zaključavanja tipkovnice.
I baš je dosadno kad nema naših cura![]()
![]()
Da li vam na vasim S60 telefonima,sat na (nokia) skrinsejveru i sat na standby rezimu pokazuju isto vreme +-koja sekunda???
Meni se cini da kod mene ima mozda i nekoliko desetina sekundi razlike....
I jos jedno pitanje... da li vam skrinsejver menja vreme svakih 60 secundi ili neko vreme stoji i 120sec? Ja sam konkretno zapazio da npr. u 22:20 posle 60 sekundi umesto da prebaci grafiku u novi red i ubaci vreme 22:21 on samo prebaci grafiku,ali vreme ostane 22:20....
Malo mi je dosadno (nema erike na forumu)... pa eto ne moramo uvek raspravljati o pametnim i korisnim stvarima kad su tel. u pitanju![]()
![]()
Je i ja sam to primjetio da na neoriginalnim odnosno screensaver-i koji nisu default a pokazuju neku vrstu vremena- sat se zakoče ako je uključena app automatskog zaključavanja tipkovnice.
I baš je dosadno kad nema naših cura![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ali meni to radi i na originalnom screens. Malo me nervira... jer mi u odredjenim trenutcima svaki sekund igra ulogu (ne pitajte,za razloge)
Kad zvoni ha.....![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ma nije skola u pitanju (meni je davno odzvonilo)... nego imas li ti na 7610 takvih problema? (vec vidim kako svi idete ulicom i gledate u svoj screensaver)![]()
Je, je i ja sam primjetio to na originalnom screen saveru. Nekad mi kasni i cili minut. A ko ga...
...also known as El'AnDrA...
Bookmarks