Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 10 od 10
    Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2004
    Mobitel
    Nokia 6610,6600,6500slide
    Operater
    Mobtel,MTS!!!
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ID: 1234-001 - Pinocio

Zeleo bih samo da pitam moderatora koji me je upozorio,da sam pred ban,ZBOG CEGA???
    Da se razumemo Whiteboy,ne zelim nikakvu svadju,provokaciju ili pitaj boga sta... nego samo drugarski da dodjemo do zakljucka gde sam pogresio ili... pak imas nesto protiv mene?
    To sto sam u topicu koji sam ja otvorio,rekao da bih bio u stanju kupiti nokiu 7710 i posle nekoliko dana je pokloniti Andrei na koristenje,zasluzuje opomenu pred ban???
    Jesam li odstupio od teme???Mogu ti navesti bar nekoliko mnogo vecih odstupanja,ali nema bana,i ja se slazem da ga ne treba ni biti,jer treba na ovom forumu dopustiti malo i vica,humora....
    Ja sam samo hteo da budem duhovit,a vi meni ban.A kada npr. mala otvori topic u kome kaze da se vratila posle duzeg vremena na forum,a moderatori (neki) pocnu na tom topicu komentarisati romantiku,muziku,albume (kakve to veze ima sa malom?)...

Da zakljucim,ne pisem ti ovo zato sto smatram da sam ja u pravu,ili ne daj boze da te isprovociram (pa ovo je tvoja teritorija,ti si ovde bog i batina),nego zato sto se stekao utisak da me samo cekas NA PENAL sto se narodski kaze!!! Kad se samo setim topica u kome me jedan clan toliko omalovazio da su ga i drugi clanovi opomenuli,a moderatori ostadose nemi.... e sada,ako sam zbog ovoga ovde jos i zasluzio ban,tek onda smatram da nije u redu,jer je ovo zalba,na koju rekoste da imam pravo!!!

POZDRAV!!!!

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Pinocio
    Zeleo bih samo da pitam moderatora koji me je upozorio,da sam pred ban,ZBOG CEGA???
    Da se razumemo Whiteboy,ne zelim nikakvu svadju,provokaciju ili pitaj boga sta... nego samo drugarski da dodjemo do zakljucka gde sam pogresio ili... pak imas nesto protiv mene?
    To sto sam u topicu koji sam ja otvorio,rekao da bih bio u stanju kupiti nokiu 7710 i posle nekoliko dana je pokloniti Andrei na koristenje,zasluzuje opomenu pred ban???
    Jesam li odstupio od teme???Mogu ti navesti bar nekoliko mnogo vecih odstupanja,ali nema bana,i ja se slazem da ga ne treba ni biti,jer treba na ovom forumu dopustiti malo i vica,humora....
    Ja sam samo hteo da budem duhovit,a vi meni ban.A kada npr. mala otvori topic u kome kaze da se vratila posle duzeg vremena na forum,a moderatori (neki) pocnu na tom topicu komentarisati romantiku,muziku,albume (kakve to veze ima sa malom?)...

Da zakljucim,ne pisem ti ovo zato sto smatram da sam ja u pravu,ili ne daj boze da te isprovociram (pa ovo je tvoja teritorija,ti si ovde bog i batina),nego zato sto se stekao utisak da me samo cekas NA PENAL sto se narodski kaze!!! Kad se samo setim topica u kome me jedan clan toliko omalovazio da su ga i drugi clanovi opomenuli,a moderatori ostadose nemi.... e sada,ako sam zbog ovoga ovde jos i zasluzio ban,tek onda smatram da nije u redu,jer je ovo zalba,na koju rekoste da imam pravo!!!

POZDRAV!!!!
    ma sta se brines opomena ko opomena glavno da nije nist prek ledja...smatram da je ipak opomena bez veze i neutemeljena al moje misljenje ne mjenja na stvari...

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Pinocio

POZDRAV!!!!
    moram priznati da i dalje ne razumijem zašto se toliko rigorozno djelovalo na Pinocia... po meni, malo je odstupio od topica, svima se događa, kako on sam kaže, bilo je i pljuvanja, pa ništa....
    u redu, ako je whiteboy i prije nešto primjetio od strane Pinocia što nije u redu, pa je prešutio, te je sad djelovao, opravdavam. no, uz ove argumente na strani sam Pinocia, smatram da treba discipline, ali opet ne okidat olako.
    poštovanje

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pinociov post je odmah u sljedećem postu (također obrisan) doveo do skretanja s teme. ako se raspravlja o cijeni nokie i njenim mogućnostima, neka ostane na tome.

'upozorenje pred ban' kako je wb napisao ne znači trajan ban, već sljedeći puta slična stvar može biti kažnjena s nekoliko dana. trajan ban se dodjeljuje nekom tko višestruko krši (ista) pravila foruma, ili ako netko teško prekrši pravila. izraz kao takav je nespretno ispao, mislim da će wb potvrditi što sam ovdje napisao, pa nemoj ovo upozorenje shvatiti kao da te netko čeka 'na penal'

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Upravo tako, Pinocio ja nemam apsolutno ništa protiv tebe, nit te 'čekam na penal', jednostavno smo mi moderatori odlučili malo strože reagirati na sve učestaliji i ubitačno dosadan off topic i stati na kraj nepodobnim naslovima i slično... dakle svi članovi mogu očekivati malo strože kriterije, a to vam je zappan već najavio dolaskom novog vB3 foruma, jer imamo mogućnost određivanja bana na par dana koji sam od sebe prestaje tako da se mod ne mora brinuti o tome.
    'Upozorenje pred ban' ne treba shvatiti kao upozorenje pred trajan ban, već recimo sljedeći put dobivaš 3 dana hlađenja od foruma...
    Ovo dakle nije ništa osobno protiv tebe, već jednostavno stajemo na kraj off-u.
    Što se teme 'male' tiče, ona je u četaonici i kao takva podložna off-u i tu nema sankcija po tom pitanju. Ova tema je bila u striktno tematskom forumu a ja stvarno ne vdim razloga da se andrea povlači u svakoj temi (već sam više puta na to naletio, pa šutio), a tvoj post usljedio je odgovorom koji je totalno skrenuo s teme...
    Ako si se ti u nekoj temi osjetio povrijeđenim, a nisi vidio da su moderatori reagirali, imaš mogućnost prijave posta, pa tako svratiš moderatorovu pažnju na konkretan slučaj, a on će odlučiti da li ima razloga za reakciju i odlučit će kakva će to biti reakcija.
    NHF.
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Aug 2004
    Mobitel
    Čipana E550
    Operater
    antipatija
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "
    Da zakljucim,ne pisem ti ovo zato sto smatram da sam ja u pravu,ili ne daj boze da te isprovociram (pa ovo je tvoja teritorija,ti si ovde bog i batina),"

nemoj tak razmisljat.to ti je ko npr policija-ti njih (doduse neposredno) plačas.oni su tu ne zato kaj su bogomdani da te kazne (pojas,pretjecanje prek pune i sl) nek da sluze puku.oni nisu nis iznad nas,iako tak cesto ispada.
    tak i moderatori(dobro,slicno).prigovori na ovakvu stvar,nema beda,al drugi put nemoj pricat o ipak sasvim desetoj temi u jednom posve temackom tridu.

zamisli da ti otvoris topic o Andrei a wb pocne pricat o tome kak je jucer imo neku obdukciju i kak je moro trazit jetru,sljepo crjevu i dvanaestik.
    i sve sočno opise.

nebi ti bas bilo ugodno,a?

NHF 2 all , HrVoJe

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moderatori su donekle iznad drugih korisnika, ipak oni ulažu svoje vrijeme i trud da forum bude ugodnije mijesto...

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i nitko ih ne 'plaća' Gruntovčan, rade na volonterskoj bazi u svoje slobodno vrijeme.
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Aug 2004
    Mobitel
    Čipana E550
    Operater
    antipatija
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To sam napiso za policiju.

to ti je ko npr policija-ti njih (doduse neposredno) plačas

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2004
    Mobitel
    Nokia 6610,6600,6500slide
    Operater
    Mobtel,MTS!!!
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Drago mi je sto smo malo diskutovali oko ovoga,i ne zelim da nam se ovo vise ponovi.Ovde sam da pomognem i da mi se pomogne!!!Posto ne znam kako izgleda trenutak kada je neko banan,malo sam se uplasio,jer znam da nisam mislio nista lose.Nadam se daljoj saradnji bez ovakvih problema.

p.s.inace ako sam napisao da bih kupio 7710 i poklonio ga nekoj devojci (evo whiteboy,ne mora biti Andrea ) smatram da nisam odstupio od teme i (zar moram sada da crtam) da sam hteo reci da mi mob. uopste nije skup i da je njegova cena kao sto i topic kaze SITNICA (nije li to tema topica)!!!

Zatvorena tema

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove