zanimljivo, mozda su u mobilu krivo napisali![]()
Ok, nabavih T300, sve je to lijepo, krasno, bajno, slatko, etc, etc, no pitanje je; kako ispraziniti memoriju telefona? Tamo u onom Mobilu gdje je T300 opisan, pise nesto u stilu "memorija se penje i do 1 mb ako se potrudite obrisati sve predefinirane stavke, melodija, slike, bla, bla". Kako da sve to skupa obrisem kad svaki put kad probam nesto obrisati sto je doslo sa telefonom dobijem msg "Predefined item cannot be deleted"?
Tko je tu lud? Molim pomoc.........
zanimljivo, mozda su u mobilu krivo napisali![]()
Zadnji uredio Jamal : 21-12-2002 u 05:30
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ajde neka mi netko pomogne molim vas, stvarno mi treba mjesta u mobitelu, zna li tko kako to predefinirano obrisat, i je li to uopce moguce?
imam isti problem, i ja bih bio zahvalan na pomoći![]()
![]()
![]()
Evo, probao sam i onaj glavni reset svega, opet isto.
Jos nesto, dal tko zna gdje se jos besplatnih igra moze nabavit osim onih 7 sa Sony Ericssona?
I ja imam isti problem sa T300, ne mogu obrisati ni Ht.Cronet screensaver, ni wallpaper. Postoji li mozda neki program na internetu, pa da se to obrise preko kabela?
I jos nesto, koliko kosta IR adapter za kompjuter i gdje ga mogu kupiti? Thanks!
Everyone can be a boss, but not every boss is a leader.
Evo ja nabavio T300 i prezadovoljan sam s mobom, osim što imam isti problem kao i vi svi i neznam ga riješiti.... meni može pobrisati onu cronetovu sliku (onaj screensaver), ali neće niti jednu drugu sliku obrisat!!!!!!!!!!!!! DAJTE POMOZITE![]()
Molim za pojašnjenje oko Master reseta, naime što poslije istoga ostane dostupno od preinstaliranih stvari?Poslao: Doctor HR
Evo, probao sam i onaj glavni reset svega, opet isto.
Jos nesto, dal tko zna gdje se jos besplatnih igra moze nabavit osim onih 7 sa Sony Ericssona?
Neki dan sam obrisao one tri igre u namjeri da oslobodim memoriju za druge stvari, a dogodilo se to da igara više nema, a telefon nije oslobodio ni 1kB...
a trebao je oko 150 (3igre x ~50kB).
Za popizditi... Poslao sam mail u elektromagic, pa su me zvali... Ništa mi nisu pomogli, osim što mi je rekao da ili pošaljem tel. u servis jer u OS nemaju servis :-(( , ili da sam probam s master resetom telefona.
Nisam još učinio ni jedno. Na www.esato.com ima odličan
forum s svim vezano uz SonyEricsson telefona, pa sam tamo
pročitao da se u slučaju master reseta gube MMS predlošci,
koji nakon M.R. nisu dostupni, ali i dalje zauzivaju oko 130kB. kad se pogleda u preglednik memorije.
Za nevjerovati!!!!!!
Je li to stvarno tako? Dakle, nakon M.R., imaš li predinstalirane MMS predloške i igre?
Moj T300 je iz Simpa paketa, software version R1D011, vjerojatno je soft. verzija ista... (razne verzije se različito ponašaju - više: esato.com).
Molim za odgovor i pojašnjenje.
kosta ir oko 100kn na serijski,a na usb oko 200 kolko znam!!
ovako... neki su imali slične probleme i nisu mogli brisati predefinirane slike screen savere i slično na t68i dok sam ja to bez ikakvog problema pobrisao. izgleda da ovisi o verzijama sw-a.
dobar grah daleko se čuje
s master resetom češ si zbrisat sve postavke(koje si sam napravio) a vjerojatno i te mms predloške.(to je slučaj na ostalim mobovima bez mms-a).za igre neznama al vjerojatno one ostaju.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Što se tiće IrDA-e, pretražio sam cijelu Rijeku 7 puta i nigdje je nema. Ima neka u NetCom-u za USB i dođe oko 500 kn. Za serijski port dođe oko 250 a za matičnu ploču oko 100 i nju bi trebali dobiti u chipoteki za tjedan dana.
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
ovako: ja sam izbrisao igrice i nisam dobio ništa memorije, resetirao sam podešenja i sad se više nemogu spojiti na GPRS a zvao sam službu za korisnike i poslali su mi nove postavke, ali mi se čini da je problem nešto drugo... baj d vej, nije mi se niti riješilo ono sa memorijom! ako napravim onaj drugi reset, izbrisat če mi se slike i melodije koje sam skinuo, a to ne želim... HELP!!!
postavke sam riješio, pa sad mogu surfat, ali sam saznao (na više načina) da je memorija u biti sa particijama tako da je važno i šta obrišeš, a ne samo da obrišeš... ovisno o tome za šta ti treba memorija.![]()
Bookmarks