XDA developers ima hrpetinu ROMova za Desire no pošto nemam dotični uređaj nisam baš siguran koji je najbolji...
Koliko se ja sjećam xlr je bio dosta aktivan oko Desire-a, mislim da bi on mogao biti od veće pomoći![]()
Tražim rom za HTC Desire Bravo, koji ima opciju a2sd ii može podržati video snimanje 720p bez problema?? Dakle samo ta dva uslova, može biti neki obični, nemora biti ništa fancy ušminkano...
Hvala!
Peace
BESPLATAN DOWNLOAD E-KNJIGA - SVAKODNEVNI UPDATE NOVOG SADRŽAJA, Knjige su na ex yu jezicima ;)
XDA developers ima hrpetinu ROMova za Desire no pošto nemam dotični uređaj nisam baš siguran koji je najbolji...
Koliko se ja sjećam xlr je bio dosta aktivan oko Desire-a, mislim da bi on mogao biti od veće pomoći![]()
BESPLATAN DOWNLOAD E-KNJIGA - SVAKODNEVNI UPDATE NOVOG SADRŽAJA, Knjige su na ex yu jezicima ;)
Po frendovim pricama (imao je slicne uvjete kao i ti) prvo je stavio [ROM/4.2.2] [April 17 2013] AOKP VJ 4.2.2 Jelly Bean v2.2 s kojim je bio vrlo zadovoljan...a sada je stavio PARANOIDANDROID i veli da mu ne treba nista vise...(mozda zato kaj je stalno u strahu da ne izj..e mob)
Hvala, ali fazon je u tome što bilo koji Android 4 + ROM ne podržaje video snimanje neke više rezolucije i fps, a pogotovo ne 720p
"Not working:
Stock videocam is choppy
Tethering"
Mene nije strah da izj***** telefon, jer već sam promjenio milion Rom-ova, tako da sam otvoren za svaki mogući prijedlog...Pozz
Onda probaj MildWild MW-9.5
taj ROM sam mu ja stavio ali poradi neceg vizualnog nije bio zadovoljan
btw i ja ih mjenjam kao carape na svom wildfire s .. meni na svakom ROM-u nesta fali (jos samo da skuzim sta
Pogledaj OVDJE novije ROM-ove... mozda nadjes odgovarajuci
Samo Supernova za Desire ljudi...
Nesto si gadno zbrljao onda ili vec prije sa tim telefonom ili pri instlaciji supernove, to je jedini rom koji je bas razvijan za desire i da popravi sve njegove mane, a da radi kako treba
Ja dok sam imao Desire sam pratio droidzone_a jos od Starburst roma pa sve do zadnjih verzija Supernove, sa XDA se udruzila u to vrijeme odlicna ekipa na tom romu, podrska za uot kitchen i sve, radi odlicno.
Može biti, jer sam fleshovo uređaj X put. Uglavnom Supernova mi je zadavala probleme sa zamrzivanjem, web browser i google play (ili je market- nisam siguran) SLOWMOTION! Video snimanje koči svake 3-4 sekunde dok se zvuk nastavlja snimati, mnoge aplikaciju su mi davale error force close, baterija pičila ko na speedu i još mnogo mnogo toga što me natjeralo da fleshujem na stock GB 2.3.3.....Ovaj GB 2.3.3. koji sam sada instalirao je odličan, dakle rootovan stock....video snimanje i dalje pomalo koči ali sam dobio informacije da je to do loše kineske memory kartice...sve u svemu, još koji KM-čić moram skupiti i kupujem HTC HD i spremam se za polijetanje![]()
Bookmarks