Sad da ne guglam ni ne istražujem, rekao bih da je to do profila "u autu". Pogledaj malo pod postavke i profil te postavi Općenito
Mama ima staru Nokiu 1112.
Do prije koji tjedan je mob radio kako treba, a od onda kad se javi na poziv ili kad zove nekad može čuti osobu s druge strane a većinom ne i to kad se iznad tipke Izborn. pojavi neki simbol (mene podsječa na autić).
Kad nema tog simbola normalno bez ikakvih šuma i smetnji može telefonirati.
U zadnje vreme taj simbol je skoro stalno pojavljuje i mob je ne upotrebljiv za pozive.
Znam da nije neki mob vrijedan popravka jer ne vredi ni 100kn ali mama se naviknula na njega i što njoj treba za pozive i sms ne treba joj bolji ni drugi, osim ako ovome nema spasa.
Pa ako je netko ima sličnu situaciju i riješio problem nekako neka slobodno napiše šta i kako da probam i ja?
Hvala!
Sad da ne guglam ni ne istražujem, rekao bih da je to do profila "u autu". Pogledaj malo pod postavke i profil te postavi Općenito
HC4L
Nije do toga, pod profilom uopće nema takvog profila, i postaljeno je na Opčenito.
Taj simbol mi izgleda tako ko autić, ali on snije stalno malo ga ima malo ne kad je taj simbol prikazan onda ništa od razgovora a kad ga nema sve uredu ko da se ništa ne dešava.. Čak tokom razgovovora malo se pojavi malo ne i tako se gubi i razgovor.
Pokušao sam vratiti na tvorničke postavke ali ništa.
A reset ili nešto slično nema.
Neznam dalje, pogledaj u korisničkom priručniku, možda ti što piše?
HC4L
Problem što je bačem skupa s kutijom kad je garancija istekla.
Tnx na pokušaju, možda naleti netko tko je riješio problem.
nasel na netu da moze biti do konektora punjaca kaj se vrlo lako rijesi ili ako nije to ima opcija da se zaleme dva mjesta na maticnoj i problem rijesen... proguglaj malo, ako neznas sam, ne vjerujem da bi ti u servisu puno racunali za popravak ak je do toga...
Možda je i jednostavnije od lemljenja:
http://discussions.nokia.co.uk/t5/Ot...00/td-p/247936
a sudeći prema guglu, može se naći materijala za čitanje:
https://www.google.hr/search?q=nokia...ient=firefox-a
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
...mislim da je u pitanju konektor slušalica, vjerojatno je oksidirao i te se ponaša kao da su slušalice spojene...imao sam slučaj sa nokiom 3310 prije puno godina...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks