ako je mobitel zakljucan na neku mrezu, s karticom te mreze ga moras aktivirati![]()
ponovo cu pokusati detaljnije objasniti problem...
evo ovako... instalirao sam na 2g firmware 3.1.3 jer mi je 3.0 poceo praviti probleme,
i sad kad upalim telefon na ekranu stoji ona ikona za itunes i usb kabal kao i opcija emergency calls sa cim ste vecina upoznati...
medjutim u cosku za mrezu mi uredno stoji da imam i signala i mreze te mogu se javljati da dolazne pozive i zvati brojeve i koji nisu emergency, te primati poruke, ali u telefon nema ulaska...
presis'o sam internet i cafe forum, (problem aktivacije) ali ne mogu naci rijesenje kao ni odgovor na problem, pokusavao sam sa jailbreak i unlock kad tel treba da odradi boot tu i stane...
jedan od clanova foruma mi je rekao da je problem sa aktivacijom iphone-a ali je tema otisla u recycle...
eh sad kad ponovo instaliram firmware telefon ostaje neaktiviran, sto mogu da uocim na itunes-u (the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported)
molim za odgovor...
hvala unaprijed
ako je mobitel zakljucan na neku mrezu, s karticom te mreze ga moras aktivirati![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
kako da ga aktiviram, ne mogu da nadjem na forumu o problemu sa aktivacijom.
hvala
pa on se automatski aktivira kada je spojen sa itunesom...
samo trebas imati karticu na koju je bio zakljucan...znaci, ne mozes sa svojom karticom (vip,tmobile,tele2,tomato) nego sa original karticom mreze u kojem je uredaj kupljen...
ako se dobro sjecam, 2g nije ni bio kod nas "legalno" za kupiti pa je vjerovatno izvana...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
auuuuuuu, hvala
dobro... samo me buni to sto mogu da primam pozive i da zovem, prepozno je karticu i mrezu,
na youtube-u ljudi imaju isti problem ali kad im ''iphone nije aktiviran'' ne prepoznaje ni mrezu ni karticu...
izgleda da ce mi sluziti u dekorativne svrhe![]()
ma pokusao sam sa red sn0w medjutim sve ide dobro do onoga dijela kada treba na ekranu iphone-a da se pokaze kao ikona hard diska (downloading jailbreak data), i tu stane i te ikone nema. kad ga upalim vrati se ovo isto.
koji si ti koristio jb
eh uspio sam, sa redsnow nakon 10 puta. izgleda da nije do aktivacije nego jailbreak....
Prije mjesec dana jailbrekao 2G s redsn0w-om.
Ni meni nije sve išlo iz prve. Na iPhone u je bio softver 1.0.4. ako se ne varam.
Zadnji pokusaj (kad sam skoro izgubio nadu) je bio:
1. upgrade softvera preko iTunesa (na 3.1.3 i firmaware 04.05.04)
2. dalje sam pratio upute točno kako piše na http://www.iclarified.com/entry/inde...nid=7436&laid=
Evo i danas ga i danas radi na vip-u.
Teorija je kad se sve zna, a ništa ne radi.
Praksa je kad sve funkcionira, a nitko ne zna zašto.
Bookmarks