Nisam našao sličnu temu pa rekoh da otvorim ovu.
Koristim ovu uslugu jedno 3 mjeseca i dosad nikakvih problema.
Uslugu sam aktivirao na mojamelodija.tele2.com stranici i odmah stavio vlastitu melodiju, sve super radilo, mjesec dana kasnije stavim novu melodiju, sve super, do sinoć, kada sam htio opet staviti drugu melodiju.
Odaberem pjesmu i da je uploadam, izbaci mi neku čudnu poruku koja nema smisla, ali shvatio sam da mogu imati najviše 2 vlastite pjesme (tako i piše u uputstvima).
Ok, obrišem jednu svoju i njihovu defaultnu, i ostane mi samo moja jedna.
Uploadam tu novu pjesmu, dobijem obavijest da ću biti u roku od 3 sata obavješten SMS porukom kada se završi postupak obrade. OK. Prošlo i više od 3 sata od poruke ni p.
Ujutro ustanem, nema poruke, pa probam još jednom uploadat. Isto obavijest da ću dobit SMS obavijest, ali ništa. Zvao SZK, javi mi se neka glupača, moram reći baš je glupača, ništa mi nije rekla samo da će mi ona pokušat kao ponovno aktivirati uslugu
Zovnem drugi put SZK i javi se neki frajer, sve i svašta je napričao ali opet mi nije nikako pomogao, ja nedobivam SMS obavijest o završetku procesa uploadanja te melodije i na njihovom sajtu gdje upravljam melodijama nepojavljuje se nova melodija.
Vjerujem da nitko neće znati odgovoriti i da se nikome neće dati čitati ovo sve što sam izdrobio, ali nadam se da ima netko ko je imao sličan problem?

Odgovori uz citat

Bookmarks