Imaš temu o custom romovima i općenito o desireu, tamo se pričalo o bateriji pa tamo pogledaj.
I to uparno zaustavljanje procesa ti samo još više troši bateriju.
Mob nisi ni koristio kad je baterija trajala tri dana?
Imam htc desire froyo(stock rom) tvornički
Jučer sam tražio po xda i ovom forumu, ali malo se priča o trajanju baterije.
Možda svega ima nekoliko postova gdje se usput spomene baterija sa rom-om OpenDesire i DeFrost
Prije dok sam imao 2.1andorid na Desire, prije update-a, sa estrong Taskillerom sam uredno koristio bateriju do 3dana, a sada mi rade servisi koje ne želim...npr maps...koliko god ja napravim puta Force Stop, ponovno se upali. Vjerovatno ćete reći da je Froyo drukčiji po strukturi task management-a, međutim baterija ipak znatno manje traje.
Interesira me vaše iskustvo s drugim romovima i trajanja baterije.
Dakle, važna mi je autonomija Desire-a, da mi traje što duže bez punjenja.
Koji rom vam daje najviše iz baterije.?
Pozdrav
Imaš temu o custom romovima i općenito o desireu, tamo se pričalo o bateriji pa tamo pogledaj.
I to uparno zaustavljanje procesa ti samo još više troši bateriju.
Mob nisi ni koristio kad je baterija trajala tri dana?
Ima dosta po forumima o custom romovima i desire-u, ali meni je važno trajanje baterije, a o tome se jako malo piše.....mislim da su ljudi pod placebo efektom kad stave novi rom.
Ako je ikako moguće želio bih da se proces u potpunosti isključi, kao npr "mail".
Mob sam koristio kroz ta tri dana.
pozdrav
Pa kad imaš rootan mob već onda obriši Mail aplikaciju i neće se više palit.
Titanium backup koristi za to.
A task killeri praktički više nemaju ni utjecaju na 2.2 a niti su korsini. Najlakše rečeno, on tebi očita da aplikacija radi i misliš da troši puno baterije, no aplikacija je spremljena u memoriji i ne troši ništa baterije(minimalno).
Jedan stari test sa OpenDesireom 4.0.10: http://cafe.mobil.hr/threads/68779-H...ht=#post946771
Slično se ponašao i 4.0.36, u globalu dobivao sam 24-30 sati (ovisno koristiš li 3G ili EDGE) autonomije uz jače korištenje moba kao što je opisano.
Danas na Defrostu 6.0e (havs kernel) i sa zadnjim radiom 5.11.05.27 autonomija mi se kreće oko 30-40 sati s tim da sam prestao gasiti wifi/EDGE preko noći (mob radi 24/7).
Ne koristim task killere ili aplikacije za optimizaciju potrošnje (tipa Juice defender).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
mali update:
Trenutno imam CM 7.2, s kojim baterija uspije cijela dva dana.
Nego, jeli tko probao koji ICS rom na ovom Desir-u?
imam miui.au s kitty kernelom. sve mi je upaljeno( wifi, 3g, gps, mail). mob koristim stalno, odigram poker bar pola sata sat dnevno, a to je znači upaljen display(brightness na 100%). sa punjača ga skinem u ponoć, stavljam ga na punjenje oko 22 sata kad je na 30-40%.
Bookmarks