Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 22 od 22
    Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Sep 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Molim Pomoć u odabiru foto aparata

Molio bih pomoć forumaša u izboru i kupnji novog foto aparata.
    Odluka je pala prije mjesec dva i tada sam počeo malo više kopati po stranicama i recenzijama preporukama... ali se dosta gubim u brojevima i rasponima, fokusima...
    Imam nekakve ideje za šta mi treba.
    1) Većinom će se slikati vani (Pas, izložbe...dosta kretanja,noć......)
    2) ponekad mi je potreban dobar macro (makete i modelarstvo)
    3)Volio bih ultrazoom ili SLR-Like
    4) cjenovno oko 2500kn

izdvoji sam neke od modela koji su mi zapeli za oko a i nadam se vašim preporukama...

Canon PowerShot SX20 IS (ako ga ima igdje za nabaviti)
    Canon PowerShot SX30 IS (ovaj je malo skuplji od planirang budžeta)
    Olympus SP-600/800/810UZ
    Nikon Coolpix P500 (i ovaj)
    Nikon Coolpix L120
    Panasonic Lumix DMC-FZ45

iz ovoga vidite šta bih želio...
    hvala vam na pomoći....
    Zadnji uredio TONI40 : 21-09-2011 u 12:52

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao TONI40 Pregledaj post
    Molio bih pomoć forumaša u izboru i kupnji novog foto aparata.
    Odluka je pala prije mjesec dva i tada sam počeo malo više kopati po stranicama i recenzijama preporukama... ali se dosta gubim u brojevima i rasponima, fokusima...
    Imam nekakve ideje za šta mi treba.
    1) Većinom će se slikati vani (Pas, izložbe...dosta kretanja,noć......)
    2) ponekad mi je potreban dobar macro (makete i modelarstvo)
    3)Volio bih ultrazoom ili SLR-Like
    4) cjenovno oko 2500kn

izdvoji sam neke od modela koji su mi zapeli za oko a i nadam se vašim preporukama...

Canon PowerShot SX20 IS (ako ga ima igdje za nabaviti)
    Canon PowerShot SX30 IS (ovaj je malo skuplji od planirang budžeta)
    Olympus SP-600/800/810UZ
    Nikon Coolpix P500 (i ovaj)
    Nikon Coolpix L120
    Panasonic Lumix DMC-FZ45

iz ovoga vidite šta bih želio...
    hvala vam na pomoći....
    Moja sugestija bi iznad svega navedenoga isla modelu:

1. Panasonic DMC FZ100

...pogotovo ako razmisljas o tome da izdvojis nesto vise novca (u rangu SX30IS).

Ako po svaku cijenu zelis ostati u range - u do 2500 i razmisljas o kompaktnijem rijesenju preporucam:

1. Sony DSC HX7

Ako zelis ostati u cjenovnom rangu a kompaktnost nije najbitniji parametar preporucam:

1. Canon SX230 HS

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel se smijem ubacit? Trazim nesto slicno i cjenovnim rangom i karakteristikama.

Bas mi je ovaj Canon SX230 HS upao u oko prije mjesec dana. Meni je i on dovoljno kompaktan, zapravo bitno mi je samo da mogu lijevom rukom fotkat, sto mi se cini nemoguce s modelom koji si prvi naveo.

Prema onome sto sam prosurfala kupila bi ovaj Canon odma, ali nikakvo surfanje ne moze zamijenit savijet onoga tko se razumije vise od tebe, pa me zanima me jel ima koji model koji bi stavio ispred njega, a da razlog nije jos veca kompaktnost kao kod sony DSC HX7-ice, vec kvaliteta fotki?
    Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Peky Pregledaj post

Prema onome sto sam prosurfala kupila bi ovaj Canon odma, ali nikakvo surfanje ne moze zamijenit savijet onoga tko se razumije vise od tebe, pa me zanima me jel ima koji model koji bi stavio ispred njega, a da razlog nije jos veca kompaktnost kao kod sony DSC HX7-ice, vec kvaliteta fotki?
    Za navedenu cifru u prvome postu...ne.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok, a do 350-400 € max? Ali da se isplati dat 100-150 € vise. Radije skupim jos toliko ako mislis da bi se isplatila takva investicija, ipak ne kupujem svake godine novi fotic
    Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok, a do 350-400 € max? Ali da se isplati dat 100-150 € vise. Radije skupim jos toliko ako mislis da bi se isplatila takva investicija, ipak ne kupujem svake godine novi fotic
    Za 400 njak EUR prijedlog ti stoji takodjer u mome prijasnjemu postu:

1. Panasonic DMC FZ100

...mislim da za navedenu lovu nije moguće nabaviti nesto kvalitetnije (naravno da tumacenja ovise o potrebama korisnika), ali ovo je doista aparat koji pruza puno, kvalitetna optika, odlicna ergonomija, odlicna kvaliteta fotografija...odlicni rezultati na racenzijama (samo neke od njih donosim ispod):

http://www.photographyblog.com/revie...ew/conclusion/
    http://www.dpreview.com/news/1007/10...icdmcfz100.asp
    http://www.google.com/products/catal...ed=0CD4Q8wIwAg
    http://www.steves-digicams.com/camer...usion-114.html

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bimbi Pregledaj post
    Za 400 njak EUR prijedlog ti stoji takodjer u mome prijasnjemu postu:

1. Panasonic DMC FZ100

...mislim da za navedenu lovu nije moguće nabaviti nesto kvalitetnije (naravno da tumacenja ovise o potrebama korisnika), ali ovo je doista aparat koji pruza puno, kvalitetna optika, odlicna ergonomija, odlicna kvaliteta fotografija..
    Da da, primjetila sam i njega, ali već sam napisala gore, s obzirom da sam ljevak cini mi se nezgrapan jer ima situacija kad ne mogu desnom rukom okidat i onda jednom rukom drzim fotic. To mi se cini nemoguce izvest s njim.

Iako, citala sam za caku da ga okrenes naopacke, a kod Canona cak bi mogo bit problem taj blic koji iskace, tako da bi trebala probat oba negdje u ducanu gdje imaju izlozeno pa onda odlucit

U svakom slucaju hvala!

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da da, primjetila sam i njega, ali već sam napisala gore, s obzirom da sam ljevak cini mi se nezgrapan jer ima situacija kad ne mogu desnom rukom okidat i onda jednom rukom drzim fotic. To mi se cini nemoguce izvest s njim.

Iako, citala sam za caku da ga okrenes naopacke, a kod Canona cak bi mogo bit problem taj blic koji iskace, tako da bi trebala probat oba negdje u ducanu gdje imaju izlozeno pa onda odlucit

U svakom slucaju hvala!
    Pa...okidanje i nije tako kompleksna radnja da se ne bi mogla obaviti i desnom rukom ako si ljevak i obrnuto.

Ovdje ionako govorimo o foto aparatu koji se u pravilu drzi sa dvije ruke.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa...okidanje i nije tako kompleksna radnja da se ne bi mogla obaviti i desnom rukom ako si ljevak i obrnuto.

Ovdje ionako govorimo o foto aparatu koji se u pravilu drzi sa dvije ruke.
    A nije stvar samo u tome, desnom rukom nemam normalan opseg pokreta i do sad sam dosta puta bila dovoljno ogranicena time da sam morala primit fotic samo lijevom. To kod ne-ergonomskih aparata mogu bez problema, zapravo i navikla sam vec, a kod ovog panasonica nista od toga. Ne znam tesko mi je rec koliko ce mi to smetat dok ne pocnem koristit aparat, jer sam do sad navikla da mogu lijevom drzat i okidat :S

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A nije stvar samo u tome, desnom rukom nemam normalan opseg pokreta i do sad sam dosta puta bila dovoljno ogranicena time da sam morala primit fotic samo lijevom. To kod ne-ergonomskih aparata mogu bez problema, zapravo i navikla sam vec, a kod ovog panasonica nista od toga. Ne znam tesko mi je rec koliko ce mi to smetat dok ne pocnem koristit aparat, jer sam do sad navikla da mogu lijevom drzat i okidat :S
    Da...preko 16 godina se igram sa raznim foto aparatima i fotografija je moj predmet interesa, ali prvi put sam nakon tvoga posta shvatio da su fotoaparati, a pogotovo SLR klasa foto aparata vrlo neergonomski proizvod ako si ljevak ili ako imas problema sa koristenjem desne ruke. Ovu klasu aparata o kojoj govorimo u ovome postu vrlo je tesko upotrebljavati naopacke, a i nije lako sa lijevom rukom iskontrolirati sve sto je u odredjenom trenutku potrebno (vezano uz podesavanje parametara fotografiranja).

Ako je mogucnost koliko toliko lagodne uporabe lijevom rukom izrazito bitna karakteristika mislim da je pametnije kupiti nesto kompaktnijih dimenzija jer se tim aparatima puno jednostavnije sluziti lijevom rukom (barem je takav moj dojam).

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da...preko 16 godina se igram sa raznim foto aparatima i fotografija je moj predmet interesa, ali prvi put sam nakon tvoga posta shvatio da su fotoaparati, a pogotovo SLR klasa foto aparata vrlo neergonomski proizvod ako si ljevak ili ako imas problema sa koristenjem desne ruke. Ovu klasu aparata o kojoj govorimo u ovome postu vrlo je tesko upotrebljavati naopacke, a i nije lako sa lijevom rukom iskontrolirati sve sto je u odredjenom trenutku potrebno (vezano uz podesavanje parametara fotografiranja).
    Ne bi vjerovao, ali i sama sam nedavno to shvatila. Navikla sam na stvari za desnjake i ni sama vise ne primjecujem koliko neke stvari naopacke koristim. A onda sam prije dva mjeseca pocela proucavat fotice, pa iz znatizelje kliknem malo i na koji SLR i onda mi sine, pa ja to ne mogu ni koristit - barem ne bez ogranicenja. Isla sam i surfat u nadi da cu naic na verziju za ljevake barem jednog proizvodaca, ali cini se da se nitko nije toga sjetio (kao sto je slucaj sa ergonomskim misevima za ljevake). Steta...

Ako je mogucnost koliko toliko lagodne uporabe lijevom rukom izrazito bitna karakteristika mislim da je pametnije kupiti nesto kompaktnijih dimenzija jer se tim aparatima puno jednostavnije sluziti lijevom rukom (barem je takav moj dojam).
    Da, slazem se, a s druge strane mi je zao zbog toga sto zbog toga moram gubit na kvaliteti.

Ali da se vratim na pitanje gore sad kad smo rijesili moju dilemu, da li medu ne-ergonomski oblikovanima kompaktnim aparatima Canon koji si preporucio jedna od boljih opcija? On mi se ne cini los, ali tesko mi je procjenit, meni se hrpa njih istih cini i kad pocnem citat tisucu recenzija pa jos i kritike korisnika izgubim se u svemu tome

Zoom mi nije najbitnija stvar, nije ni na odmet, ali barem 10 mi je ok da ima. Najvise mi treba za tvrdave, zgrade, pejzazi i sl, eventualno koncerti i ekipa, portreti...i vazno mi je da su dobre fotke pri slabom osvjetljenju i u mraku. Prema recenzijama koje sam gledala Canon bi trebao zadovoljit sve to, ali malo se bojim tog blica koji iskace (opet, isti razlog, ako ga drzim lijevom rukom smetat ce mi) pa me zanima jel imas koju bolju preporuku, nema veze ako je i koji € vise ako daje vise ili je Canon ipak tu glavni trenutno?

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Da, slazem se, a s druge strane mi je zao zbog toga sto zbog toga moram gubit na kvaliteti.

Ali da se vratim na pitanje gore sad kad smo rijesili moju dilemu, da li medu ne-ergonomski oblikovanima kompaktnim aparatima Canon koji si preporucio jedna od boljih opcija? On mi se ne cini los, ali tesko mi je procjenit, meni se hrpa njih istih cini i kad pocnem citat tisucu recenzija pa jos i kritike korisnika izgubim se u svemu tome

Zoom mi nije najbitnija stvar, nije ni na odmet, ali barem 10 mi je ok da ima. Najvise mi treba za tvrdave, zgrade, pejzazi i sl, eventualno koncerti i ekipa, portreti...i vazno mi je da su dobre fotke pri slabom osvjetljenju i u mraku. Prema recenzijama koje sam gledala Canon bi trebao zadovoljit sve to, ali malo se bojim tog blica koji iskace (opet, isti razlog, ako ga drzim lijevom rukom smetat ce mi) pa me zanima jel imas koju bolju preporuku, nema veze ako je i koji € vise ako daje vise ili je Canon ipak tu glavni trenutno?
    Sugerirani Canon je dobro rijesenje, dalo bi se sad raspravljati o tome ima li alternative ili jos pokoji model koji nudi jednako ili po nekom kriteriju vise a po drugom manje jer je ponuda na trzistu tolika da uvijek ima aparata razlicitih proizvodjaca koji specifikacijama, a nerijetko i izgledom lice kao jaje jajetu. Recenzije i sample fotografije najcesce su jedini pravi nacin da netko odluci sto mu vise odgovara. To i dojam kakav mu aparat ostavi u zivo ili kada ga primi u ruke.

Ovo potonje tebi je mislim bitnije nego prosjecnom korisniku, stoga savjetujem da nadjes neko prodajno mjesto gdje se ovaj Canon moze vidjeti i primiti u ruke u zivo. Odi tamo i testiraj to ce ti znaciti vise nego 100 preporuka. Sto se performansi aparata tice...kupi bez brige, siguran sam da ce zadovoljiti tvoje prohtjeve u tome pogledu.

13. 'Hvala' kaže:

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E to sam htijela cut Naravno da ti ne mozes odlucit da li mi odgovara njegova ergonomija, a s druge strane i sama vidim prema nekim specifikacijama da je to otprilike to, ali opet ima brdo aparata sa slicnim funkcijama i tesko je donjeti odluku kad si laik. Znaci, preostaje mi jos samo upoznavanje uzivo... Hvala ti na savjetima!

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Nekad su analogni fotoaparati imali mogućnost priključka žičanog okidača pa si je netko tko je ljevak mogao sa malo snalažljivosti prebaciti okidanje na lijevu stranu. Kakvo je stanje danas sa DSLR aparatima ne znam, ali ako to postoji kao mogućnost možda bi to bilo rješenje za ljevoruke.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sljaka Pregledaj post
    Nekad su analogni fotoaparati imali mogućnost priključka žičanog okidača pa si je netko tko je ljevak mogao sa malo snalažljivosti prebaciti okidanje na lijevu stranu. Kakvo je stanje danas sa DSLR aparatima ne znam, ali ako to postoji kao mogućnost možda bi to bilo rješenje za ljevoruke.
    Da postoji, ima sad i bez zice, proucila sam vec i to. Ali, za one koji nemaju desnu ruku ili, ko ja, koji ne mogu sve s njom, to puno ne pomaze kad su oni ergonomski oblikovani da ih uhvatis desnom, a pridrzavas lijevom. Znaci, opet je nespretno drzat ga samo lijevom rukom kad ti je to potrebno. Kao sto je Bimbi zakljucio, ljevorukima koji nemaju s desnom rukom problema, vjerojatno nije problem desnom stisnut okidac.

Mislim, to s okidacem zapravo nije losa stvar u slucaju da u stvarnosti to i nije toliko nepretno kako mi se cini kad gledam fotku.

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bas mi nekaj palo na pamet,mislim da to vecina fotica ima,automatsko okidanje ,mozes narihtat okidanje na razlicite vremenske razmake.Samo drzis ,a on klika

18. 'Hvala' kaže:

7 days registered

Datum registracije
    Sep 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo kupio SX30 IS....za sada istražujem, fokusiram, klikam,brišem,okrećem sve moguće kotačiće...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    Samsung S2, S4 mini
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.325
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.325, Nivo: 24
    Bodovi: 10.325, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 27,0%
    Ukupna aktivnost: 27,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja imam nikon L110 i prezadovoljan sam fotkama i videom, a cijena stvarno nije previsoka za takav fotić. definitivno moje preporuke!

7 days registered

Datum registracije
    Nov 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav svima. Zanima me ako mi netko moze pomoci. Htio bi kupiti slr like foto aparat, pa se mislim izmedu Olympus SP-810 UZ(1800kn) i Nikon Coolpix P500(2600kn). Dali je razlika u cijeni takoder cini razliku u kvaliteti?
    Hvala na odgovoru.

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool molim pomoć i ja:-))

molim da mi netko pomogne...tražim fotić,kompaktni, cijena oko 4000kn, razmišljam o canon Sx 30 is međutim u nekim recenzijama našla da mu fotke nisu baš nešto, ima li ga netko pa da mi kaže jel to istina?preporučili su mi nikon D5100 al se ja ne mislim profi time baviti, više putovanja, obitelj, posao, malo više od običnog amatera.kakav je canon eos 500D?slabo se kužim pa molimmmmm pomoć,što da kupim,koji model?puuuuno hvala

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kakve su mu fotke, čistoća?negdje na netu našla da one preko ISO 400 nisu baš neke.kakve su "noćne "fotke, jel treba stalak ili taj stabilizator fakat djeluje?

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao danci3107 Pregledaj post
    molim da mi netko pomogne...tražim fotić,kompaktni, cijena oko 4000kn, razmišljam o canon Sx 30 is međutim u nekim recenzijama našla da mu fotke nisu baš nešto, ima li ga netko pa da mi kaže jel to istina?preporučili su mi nikon D5100 al se ja ne mislim profi time baviti, više putovanja, obitelj, posao, malo više od običnog amatera.kakav je canon eos 500D?slabo se kužim pa molimmmmm pomoć,što da kupim,koji model?puuuuno hvala
    Vezano uz dvojbu kvalitetan kompakt/prosumer ili SLR aparat (koja vas evidentno muci) procitajte ovu temu: http://cafe.mobil.hr/threads/71217-M...erzoom-aparata

Pored onoga vec napisanoga u temi svakako sugeriram da malo pogledate sljedece modele:

1. Canon PowerShot G12
    2. Panasonic FZ150

Radi se o doista odlicnim aparatima, pa pogledajte samplove fotografina na WEB - u i procitajte koju recenziju mozda steknete bolji uvid u ono sto vam doista treba i sto doista zelite.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Oprema za čišćenje foto aparata
    By whiteboy in forum SLR digitalni fotoaparati i oprema
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 19-03-2018, 12:08
  2. Benq foto aparat - kvar uzrokovan padom aparata
    By Jelena_14 in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 16-02-2010, 14:25
  3. Kupnja foto aparata - ultra zoom/prosumer
    By sprint206 in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 18-06-2008, 13:56
  4. Pomoc pri odabiru foto aparata (pocetnik)
    By phil in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 31-08-2006, 16:20
  5. Kupnja digitalnog foto aparata
    By blazzer in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 27-02-2006, 23:50

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke