Sniper
nista nije tajno..pogotovo ako si mod na forumu,sve vi vidite![]()
Corunir
Sniper
Vader
Glasovanje je otvoreno!
Trajat će do 8.1.2012. do gore navedenog vremena.
Glasovanje je u pravilu tajno, ali nitko vam ne brani da otkrijete za kog ste glasovali i zašto.
Zadnji uredio Sljaka : 01-01-2012 u 15:49
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sniper
nista nije tajno..pogotovo ako si mod na forumu,sve vi vidite![]()
Diskusija je bila nadasve živa, ali ipak zainteresirani su glasovali. Tko je sve glasovao neću gledat, ali kako je Sniper osvojio najviše glasova molim nekog od admina da mu dodijeli titulu Najčlana za 2011. godinu i sve ono što pripada uz tu titulu te ga time i službeno proglasi najčlanom.
PS. Da sad ne bi netko mislio da će sniper dobiti neke velike privilegije.
Ponajprije dobiva zadovoljstvo da je od strane kolega prepoznat njegov trud, a uz to dobiva nick u drugoj boji i mogućnost stavljanja slike u potpis.
I to je sve.
I da ne zaboravim.
Čestitke Sniperu!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bome je bilo živo
Zahvaljujem na čestitkama, kao i svima koji su glasovaliOvo je jedini forum na kojem sam aktivan i zato mi je ovo posebna čast.
P.S. veliki sam protivnik slika u potpisu jer smatram da narušavaju preglednost foruma tako da vjerujem da do daljnjeg neću koristiti tu mogućnost. Ipak, zahvaljujem još jednom![]()
Sniper je promoviran u najforumasa 2011.
Sve privilegije koje najforumasi imaju bi sada trebale biti aktivne.
Ako bude kakvih problema u koristenju sa forumom slobodno me obavijesti.
Sniperu u ime vodstva foruma cestitam na pocasnoj funkciji.![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bravo Sniper![]()
A kad će ćevapi?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
čestittam Sniper
Mi6 Black
Čestitke Sniper!
PREDATOR
Bookmarks