Tako je i meni u autu.
probaj sve skopirati nanovo na stick i onda bi trebalo biti po abecedi.
Imam FM transmitter koji čita USB stickove (između ostalog).
I svira pjesme po redu (sad, moram još provjeriti svira li po abecedi ili redoslijedu kopiranja), nema shuffle opciju.
Pa me zanima kako bi to mogao riješiti...
Našao sam program FATSort koji izgleda ima tu opciju, ali na žalost ga ne mogu upogoniti na Windowsu 7.
Tj. pokrenem, ali ne mogu odabrati niti jedan disk.
Probao i mijenjati Compatibility, ali nikako ne uspijevam.
Našao sam neke druge programe koji rade sličnu stvar- ali, većina ih ima samo opciju raspoređivanja po abecedi ili po redu prebacivanja. A, meni treba baš suprotno![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Tako je i meni u autu.
probaj sve skopirati nanovo na stick i onda bi trebalo biti po abecedi.
Ma, meni je po abecedi- ali ne želim tako
Uglavnom, isprobao sam i vidio da svira po redu po kojem sam kopirao.
Samo, problem je što imam dosta pjesama pa ne planiram kopirati jednu po jednu po redu po kojem bi htio.
Uglavnom... Razmišljam o drugom načinu...
Postoji li program za preimenovanje koji može "random" preimenovati fileove (pjesme)?
Tako da ih onda kopiram na USB- pa rasporedim po abecedi.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Za takve stvari je Total Commander kao stvoren. Nedostaje mu jedino opcija za promjenu datuma pa moram povremeno koristiti FileDate Changer.
Vjerojatno ne bi skužio s njim...
Uglavnom, pomoću 1-4a rename sam preimenovao tako da na početak filea stavi random broj i onda FAT Sorterom poredao po broju.
Sad ću isprobati
EDIT: Radi![]()
Zasrao sam malo (stalno si mislim da želiš po abecedi),al never mind... Nego,čemu random tj. šta fali azbučnom redosljedu?![]()
Vidi ga što odmah čisti...
Što fali? Isti raspored pjesama dosadi s vremenom.![]()
Sorter iz prvog posta meni radi ali mi ne da odabrati drive (niti jedan) a USB stick je uredno prikopčan na PC.
Sorter it petog posta nema opcije kao ovaj prvi i nakon sortiranja mi je napravio "opšti haos" na sticku. U npr. jednome folderu mi je presložio pjesme na način da kad krenem slušat u autu počne s pjesmama koje počinju sa slovom "P" i tako ih listam do "Z" i onda tek nakon prelistanih šta ja znam 30 pjesama prebacuje na "A". Krasno...![]()
Total Commander nema tih problema...![]()
Bookmarks