Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Galaxy s4
    Operater
    VIP
    Bodovi
    9.419
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.419, Nivo: 23
    Bodovi: 9.419, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arc vs galax s II vs iphone 4s vs nokia n9

Dakle ta su mi 4 mobitela u uzem izboru ,
    Moje vidjenje stvari je ovako ali sad ako ima neko neki dobar savjet recite .

Arc - nikad nisam imao SE tako da o njemu pojma nemam ali je najpovoljniji ,

Galaxy s II- cini mi se kao odlican izbor dobar proc, ekran, pristojna baterija, kamera,

iphone 4S - nisam neki ljubitelj "fancy" stvari pa je to njegov minus a i kad vidim ove redove ljudi koji cekaju da ga kupe muka mi je .

nokia n9- trenutno imam n8 i s njom sam razocaran do kraja, uvijek sam imao nokie sve i super su mi bile do ove sad , n8 mi je prvo se gubila , pa stekal , pa se restartala i sad na kraju gubi nesto signal ... (nadam se za nju dobiti 200€ i cca 200 dodati za drugi mob) Gledao sam i ovo malo
    http://www.road4.com/battery-life-test/
    Dakle na nokie sam navikao , ali me n8 razocarala pa se bojim i n9 jos je i cijena paprena , koristim neke aplikacije ali ne nista previse , najvise navigaciju ...

Svi savjeti dobrodosli
    0977901005

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kratko i jasno: Samsung Galaxy s2 - trenutno najbolji Android mobitel kod nas...
    Posto si vec rekao da te Nokia razocarala a da ne zelis iPhone, onda ostaje dvojba izmedju Arc-a i sgs2
    A tu sgs2 pobijedjuje (bolji proc, vise ram-a, vise memorije ... )

Sto se navigacije tice, za Android (pa time i za sgs2) postoji nekoliko programa...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Nov 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nema tu puno price , s4 ili galaxy s2 , ja se isto jos dvoumim imam se odlucit do 6.12 dok mi se ne prenese broj u tmobile, imao do sad galaxy s-a , sve iphonove od reda , po meni prednosti iphona 4s bijeli sminkica fensi jel , extra kamera najbolja u klasi,najbolja grafika za ove sta igraju po mobovima,os prejednostavan i za najvecu budalo i sta je po meni bitno te sugave iphonove uvik lako prodat i najbolje drze cijenu od svih mobova , mana taj 3g sta se nemoze trenutno iskljucit to ubiva bateriju ,nema 4G i za mene za današnje vrime pre sitan ekran , prednja kamera vga l ja se ne drzin jobsove filozofije od 3.5".

Galaxy s2 - prejeben ekran , kamera extra nesto losija od iphonove , mogucnost stavljanja druge baterije , ima 4G , prednja kamera 2mpx , uguras memori kard koju oces , uvik mos nesto cackat za razliku od iosa , za razliku od iphona nesto teze se proda posli i vrijedit ce sigurno nekih 600tinjak kn manje od iphona kod kasnije prodaje.

Ja isto nakon svega neznan kojeg cu uzet , galaxy me izadje 8kn iphone 400 )

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne znam sta biti rekao..
    Galaxy s2 ,sam koristio 3mj,prvi android koji uistinu radi kako treba,fluidno,super kamera,super ekran,puno rama..
    No, ostavlja i dalje dojam plastične igračke u ruci,iako kazem,na uređaju sve sljaka bez greške,sto nije slučaj sa galaxy s..

Imam sada iPhone 4s,od neki dan..
    Kamera naj koju sam ja koristio na mobu,a probao sam sve,u rangu sa n8(koji meni nikako ne pase zbog osa)..
    Video snimanje sa stabilizacijom također naj... Ekran me i dalje odusevljava,te mi pase vise ppi,nego amoled i veci ekran...bolja baterija,kvalitetnije aplikacije,siri koja je zabavna i korisna,iOS 5 mi je odlican upgrejd,iako ima naravno jos mjesta poboljsanju..iCloud ,vrhunska stvar-kako imam iMac i ipad2,photo stream mi i vise nego dobro dođe..bolje drži cijenu..naravno na mobu sve leti i nema govora o nekom trzanju itd..

Nema boljeg moba,niti slusaj druge fanbojeve i hejtere ste ti pametuju iz dana u dan..neces fulat niti sa jednim..
    Sve se svodi da to da izaberes jedan od ta dva sustava,odaberi onaj koji vise pase tvojim potrebama..
    Oba su vrhunski mobove i svj. Kojeg izaberes neces fulat,samo ako ides na android bilo bi grehota ne pričekati galaxy nexus!!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Samsung Galax vs. Nokia n97 32GB
    By kikas in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 12-06-2010, 01:35

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove