Tko rano rani, zajebo je pjetla
Klasičan copy/paste članak... Čak i nije tolko loš.To se događa zbog toga što Google ne nadzire aplikacije koje je moguće instalirati na uređaje pogonjene Androidom niti razdvaja žito od kukolja. Za razliku od, recimo, Applea, koji ima tehnologiju zaštite za iOS aplikacije i koristi je.
Činjenica je da imamo izbor: ios i wp7 ili android. Izbor; želite li da, po defaultu, netko misli za vas ili mislite sami.
Baš mi je to potrebno, da mi netko govori koje aplikacije smijem instalirati. Ili da mi zabrani sideloadanje aplikacija "radi moje sigurnosti". Ili da mi zabrani skidanje velikih aplikacija s marketa preko mobilnog interneta, opet radi moje sigurnosti.
Ljudi obično skidaju krekane aplikacije, ne čitaju, ne uključuju mozak, pa kasnije cvile.
Ako ne znate što skidate, ne skidajte to, ne instalireajte to. Ako vas ne baš i to sve skupa ne interesira, ako ne želite plaćati aplikacije, nemojte čuditi posljedicama koje ste sami prouzročili.
Ili koristite apple pa neka oni misle za vas i budite ponosni što koristite najbolji smartphone na tržištu kojega si jadnici, koji ga ne žele koristiti, ne mogu priuštiti![]()
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Bookmarks