http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...ruje-dvostruko
Plaćajte samo 50% mjesečne naknade i cijene uređaja
Dvostruka blagdanska ponuda - prepolovite svoju mjesečnu naknadu i odaberite novi mobilni telefon u pola cijene!
Ponudu iskoristite do 31.12.2011. uz potpisivanje novog ili produljenje postojećeg ugovora na 24 mjeseca na jednoj od tarifa Bez limita.
Prepolovljenu mjesečnu naknadu koristite tijekom prvih 6 mjeseci, a ukoliko prenesete svoj broj u Vip iz bilo koje druge mobilne mreže, tijekom čak 12 mjeseci!
Big LIKE![]()
da i imaju 5 mobitela u ponudi za taj popust kolko sam skuzio ... kaj nisu onda dali popust na bilo koji uređaj isao bi po SG2 ili sensation iz ovih stopa
je tocno, samo onih 5 uredjaja koji su na netu su na akciji...ali receno mi je da mozda bude i drugih uredjaja, ovisi sta odluce u marketingu, no cisto sumnjam da ce ista od tog biti
Ma katastrofa od ponude... Da su bar neke nove tarife uveli.
katastrofa.prošle godine je bilo puuuno bolje.50 posto minusa na pretplatu ZAUVJEK.meni ističe ugovor u komplet tarifi a za nju nema NIŠTA.SAMO BEZ LIMITA.još nude i šrot mobitele.Nek smanje cijenu Arcu S,Sensationu,iphonu.Kad stigne 4S imati će paprenu cijenu a ovome će ostati ista,možda ju smanje u tarifi 600 i 400 a u ostalima bit će ista.
A mislim da je vrijeme da br.megabajta u komplet sto tarifi sa 512 povećaju na 1024mb.kao nekad davno sa 128 na 512mb.
Loša božićna ponuda.
jadno i prejadno , niti ponuda niti telefoni . izgleda da su u opasnom q...u.
mmda... proslogodisnja ponuda je bila jednostavno predobra, znam da je Vip bil u velikim gubicima nakon te promocije..
Ironija, slucajno cul samo reklamu jucer, i mislim si zakon.. a kad ono...
Sadasnje rezanje pretplate od samo 6 mj, di na produljivanje pretplate, tj vjernost clanova OPET nema popusta, je sramotno.. a da ne komentiram da su tarife tak tak... ne bas...
Ponuda uredaja se mozda prosiri u svakom slucaju... Vip i dalje lose![]()
...dođe mi da se maknem s pretplate pa makar ostao i bez broja,minuta,interneta...
dosta mi je više naknada za uspostavu poziva,minute kao obračunske jedinice,nedostatak 3g izvan grada,nedostatka signala u nekim djelovima uz ispriku da je takva konfiguracija terena(čitaj:malo korisnika na tom dijelu Hr)...
jednostavno ću uzeti mob iz oglasnika i staviti da je na bonove gdje nema kojekakvih naknada isl.To za pozive a internet ću koristiti kad budem u dometu wi-fi mreža...
uzmeš neku karticu na kiosku i prebaciš je u vip na bonove,svaki mjesec dobiješ 50 kn za uplaćenih 50 kn,i tako 24 mjeseca,to sam ja napravio,zato jer isto nisam ljubitelj pretplate,a i sada imaš nove opcije u vipu za internet tako da sve u svemu vip i nije toliko loš naspram ostalih mreža......
Jel moguće nakon 12 mjeseci spustit tarifu?
Npr. sad uzmem Bez limita 200 i onda ju spustim na Bez limita 100 sms
Da, al moguce da ces morat platit penale...info
Sinoć sam gledao ponudu Vipme kompleta u Webshopu. Pa nestali su oni najisplativiji mobiteli. Ostala je krama po nekakvih 50kn popusta.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Malo sam gledao da si prebacimo mobitele u Vip, pa to je uzas sto oni rade od te firme. Kao prvo tarife, u situaciji gdje je svatko na nekoj drugoj mrezi od one koju otkriva predbroj, stvarno je retardirano nudit tarife koje su podijeljene prema mrezama.
Kao drugo, konkurencija ti nudi 50% popusta za cijelo vrijeme trajanja ugovora, a ti nudis 12 mjeseci. Plus sto jos mozes skinut u t-mobileu nakon 6 mjeseci na nizu, bez placanja penala.
Jednostavno presmijesno.
@lukarak
Ali pogledaj cijene iPhone-a, u VIPu je iPhone4 gotovo 800kn jeftiniji, sto ce sigurno privuci naivnije kupce!![]()
...ja sam iskoristio navedeni popust pri kupnju netboka Acer aspire one - izašao me 650kn, iako je stariji za mene sasvim dovoljno, a mjesečno plaćam 90kn net (brzina veća nego kod t-coma)...ali što se tiče mobitela i ponuda tarifa - katastrofa je definitivno...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Konkurencija nudi 24mj uz prelazak isključivo sa pretplate..
Nakon god dana kad istine 50%akcija, spustanje tarifu dole,bez penala..
a u drugoj mrezi moras biti minimalno 3 mj. jelda?
gidi jap!
Ova "Božićna ponuda" je komedija. Nabili su cijene, realno tri puta ... i sad kao daju popust 50%.![]()
Zadnji uredio Đuka : 08-12-2011 u 13:42
još mi se najviše sviđa 1gb i 300min/sve mreže za 30 kn/mj na bonove u tele 2.
Probao prebacit broj it Tomata na VIP pretplatu i rečeno mi je je moguće ali prvo se ide na prepaid pa postpaid tako da imam samo 6mj popust.
Svašta, kao zamoljeni su da nerade direkt prijenos u postpaid zbog nekih komplikacija.
@Ivan553
Ako te tjesi ni t-moile ne daje direktnos sa prepaida na pretplatu, tj. ne mozes iskoristiti ovu akciju od 50%![]()
zanima me nesto pa cisto da provjerim:
iPhone 4S 16GB u ovoj akciji (Novi ugovor na 24 mjeseca uz potpisivanje trajnog naloga) na tarifi Bez limita 200 kosta 1699,00 kn...
a ispod pise Cijena mobilnog uređaja bez trajnog naloga je 200 kn viša od cijene sa trajnim nalogom. Kupovina uređaja uz tarife Bez limita 400, Bez limita 600 moguća je uz potpisivanje trajnog naloga na kreditnu karticu.
uglavnom ovo 400 i 600 me ne zanima jer toliko nit ne trosim...
nego me zanima detaljno ovaj trajni nalog, znaci ja ne mogu uzet mobitel, dat 1700 kuna odma i mjesecno placat nekih 150-200 kuna putem uplatnice, zavisi koliko dodje...(nikakve kartice nit ne koristin)
i sto bi znacilo ovo Cijena mobilnog uređaja bez trajnog naloga je 200 kn viša od cijene sa trajnim nalogom? jel na taj nacin moguce?
iako pretpostavljam da to vrijedi jedino za jeftinije uredaje, da su se ogradili na taj nacin od pustih prevara...
znaci jedina opcija je da skuvan nekoga ko ima karticu i placan njemu svaki misec, jel?
fala na odgovoru
Bookmarks