dakle doslo je vrijeme za novi phone,naravno ne iphone
nisam siguran da zelim dati toliko novaca za telefon,ali ipak sam skupio sa strane 2000kn,pa ono...sta bude, htjeo bi proci sto jeftinije, ali mi je glupo kada vec kupujem nesto novo(ili polovno iz oglasnika) kupiti neki teski krs, tj nesto sto nije "pametni telefon", iako iskreno...nisam siguran koliko mi je tako nesto potrebno, jer i ovako mi komp, igrice i ostale gigabidze oduzimaju puno vremena, koje bi mozda bilo bolje iskorititi u kontaktu sa ljudima uzivo, nego online.
ali to nije tema ni ove teme, a ni foruma...sa tim se vec sam moram boriti.
imao sam prije nekoliko godina Nokiu E90,pa i N95 nakratko,i bili su ok...ali nisam ih htjeo zadrzavati...tako da novi telefon, svakako mi nece biti PRVI smartphone koji koristim.
pa eto, po oglasima vidim dva gore navedena modela koja mi se cine prilicno slicnima,a i cijenom su tu negdje i cini mi se da cu izabrati jedan od njih.
xperia mini pro me privlaci zbog tipkovnice,ali ona nije nuzna...tako da i obicna Mini dolazi u obzir, pitanje je prije samsung ili SE!?
bitan faktor mi je kamera, jel mi je vec preko glave propustenih kadrova za slikanje,ali ne trazim nista vrhunsko....tek toliko da mogu ovjekovjeciti bitne trenutke u situacijama kada ne nosim fotic sa sobom.
kamere na oba modela su slicne kvalitete, ekrani takodjer...aba su androidi, pa broj aplikacija nije ni sporan (iako, od svega bitno mi je da ima web preglednik,kalendar, vr. prognozu i besplatnu navigaciju...sve ostale aplikacije su mi nebitne, ili manje bitne) mozda najbitnija stavka mi je baterija,jer ne zelim bas svaki dan puniti istu.
molio bih vas za prijedloge i savijete.
koje su glavni aduti jednog i drugog modela,a koje su im mane!?
ukoliko imate neki 3. model na umu, u tom cjenovnom okviru slobodno recite, jedini mi je uvijet da ukoliko je taj model sa trzista rabljenih,da ima jos garancije jer mobitel koji sada kupim ne namjeravam mjenjati bar godinu i pol. isto tako, nije da mi se bas zuri,pa ako znate za nesto sto bi moglo biti vrijedno cekanja mjesec-mjesec i pol, svaki savijet moze biti vrlo vrijedan. meni osobno se svidjaju ove nove, tek najavljene nokijice(700,701),ali pitanje je kada ce biti dostupne kod nas. (mozda i "stariji" modeli c7 ili c6 dolaze u obzir za kupnju...). jos ako postoji neki duos android ili symbian,zanemario bi mu sve ostale mane
hvala unaprijed.

Odgovori uz citat
Bookmarks