Ne moraš nadograđivati, imaš 2.2, veliš da ti piše u telefonu, dok ovo 2.1 predpostavljam da ti piše na kutiji ili si skinuo s neta? Tako da si miran
U specifikaciji mobitela Samsung galaxy I9000 S piše "Android OS, v2.1 (Eclair)" a kad idem pogledati na mobitelu postavke/o telefonu pod firmware verzija piše 2.2. Koju verziju ustvari imam. Ako je verzija 2.1, kako da uradim nadogradnju na 2.2
Ne moraš nadograđivati, imaš 2.2, veliš da ti piše u telefonu, dok ovo 2.1 predpostavljam da ti piše na kutiji ili si skinuo s neta? Tako da si miran
HC4L
To 2.1 piše na netu ovdje http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-3115.php
Pa vidis da pise "upgradable to v2.3". Uglavnom, ono sto ti pise pod Android version u mobu je milijardu posto tocno![]()
Zadnja verzija androida za I9000s je 2.3.4, a nadogradnja bi trebala ic preko Pc studia za Samsung
Razmišljam se uzet ove dane SGS u T-Mobile, jer su sad prihvatljivi cijenom, no nikako naći informaciju koji update se zarolao na hrvatskom tržištu?
S kojim firmwareom dolaze oni u dućanu?
Te, ako je istina da ide službeni update na 2.3.4 , je li neko ima potpunu informaciju kada se može očekivati ovdje?
Puno hvala na informacijama, svakome tko ih pouzdano zna (i želi podijeliti)
U T-Mobileu ćeš ga dobiti sigurno sa 2.1 ili eventualno 2.2
Ja sam preko odina stavio službeni 2.3.4, nisam baš zadovoljan jer se mob zna često smrznut, pa onda čupaj bateriju i pali ponovo, pa sad razmišljam u zadnje vrijeme da stavim custom ROM.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ma ne mislim na ove beta verzije koje leak-aju po webu (a flashaju se s odinom), nego na firmware koji se skida preko Kies-a.
Je li netko zna ked ga puštaju za HR?
Bookmarks