Verizonov telefon ti neće raditi kod nas jer radi na CMDA mreži, a u Europi se koristi GSM.
Dakle, trenutno sam u US, i imam ponudu od mog managera da mi proda poprilicno jeftino iphone 4 koji je skoro nov. On bi prijavio da ga je izgubio i dobio bi novi jer ima osiguranje na mobitel, ali bi operater (Verizon) IMEI ovog iphona stavio na blacklistu, tj. ne bi se mogao koristiti u verizonu sigurno, vjerojatno ni u SAD, ali me zanima za hrvatsku? Da li hrvatski operateri posjeduju ''komuniciraju'' sa Central Equipment Identity Register (CEIR) koji sadrzi sve IMEI-e koji su blokirani.. Svaka pomoc dobrodosla?
cvita
Verizonov telefon ti neće raditi kod nas jer radi na CMDA mreži, a u Europi se koristi GSM.
isuse, trenutno si u americi, a nemaš za iphone?![]()
Hvala target, sad sam tek to vidio..
Gogs: iphone je tu jeftin ako ga uzimas na ugovor 2 godine, kao i kod nas..inace koliko vidim na ebayu dodje oko 550-600 dolara, a to ipak nije jeftino. Ja sam imao ponudu za 250 dolara, star dva tri tjedna, kao nov. Inace sam student, tu samo preko ljeta i nemam toliko za iphone.. Iskreno, ionako bi ga preprodao, za sad sam sasvim zadovoljan sa x10
![]()
cvita
Bookmarks