Kad će ti više proradit? T-mobile korisnici mogu kupovati aplikacije, a VIP još uvijek ne mogu. Što VIP čeka (ili Vodafone)?
Kad će ti više proradit? T-mobile korisnici mogu kupovati aplikacije, a VIP još uvijek ne mogu. Što VIP čeka (ili Vodafone)?
Vec sam citao na news grupama o ovome i nije mi jasno kako Google prepoznaje korisnika ako se recimo spojis preko Wi-Fia ili cak ako izvadis SIM karticu?!?!
Trenutno nisam u prilici da provjerim sa Tele2 karticom (nemam VIPovu) ali mi na Simpi stvarno prikazuje i aplikacije koje se placaju, bas cu vidjeti kad ubacim Tele2 karticu sa istim Google/gmail accountom sto ce biti!
možda je do samog google accounta. kad se prvi put prijaviš s tim aac-om i VIP mrežom, onda te dalje tretira kao VIp korisnika. Znam da mi na web-u (web market) uredno piše da sam na ViPnet-u (a spojen sam preko ADSL-a)
EDIT:
Evo odgovor iz Googla:
Od tolikog broja VIP-ovaca na forumu, nitko ništa ne zna... VIP-ovci, gdje je zapelo? Na ugovorima?Hi,
Thanks for writing in. When a country is granted access to paid apps on
the Android Market, their availability slowly rolls out over time. Some
carriers will have access while others won't.
Please be patient; paid apps are available on some carriers in Croatia at
this time, but not all. Eventually all carriers will be covered.
If I can assist you further, please let me know.
Regards,
Mark
The Android Market Team
Zadnji uredio ravilov : 20-08-2011 u 00:20
Da pratis sto se dogadja na telefonu, skuzio bi sto se dogadja.
Meni recimo iako sam na wifi kad odem na market za trenutak se spoji i preko 3G. Sto mislis, cemu sluzi to kratko spajanje?
Ne znam za ovo bez SIM kartice, pretpostavljam da te onda tretira samo kao korisnika iz HR (npr. kao da koristis android-powered tablet).
I mene je ovo razocaralo.
Na pretplati sam, no i dalje ne mogu kupovati aplikacije :/
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Dečki,a Market Enabler?
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
moraš rootat i sl.. a to mi (za sada) ne treba...
ako mi ne žele omogućiti kupovanje apikacija, uvijek postoje načini da ih se stavi na mob...![]()
još uvijek ništa. ima li tko kakvu informaciju o ovome? hoće li se uskoro moći kupovati i s VIP mreže?
Bookmarks