Napravi full reset možda radi neki program u pozadini kojeg ne vidiš.
ako ima neko kavu ideju da pomogne.
radi se o tome da sam danas kupio od čovjeka n95 8gb, kad ubacim karticu mogu uspostavit pozive ali mene niko nemože nazvat, kao da sam nedostupan...signal ima normalan,...probao sam sve opcije,nije nikako preusmjeren...nije zabrana dolaznih poziva...nemam pojma šta je...ima li ko kakvu ideju jel u pitanju softver ili da nije do telefona...
hvala
EDIT:
ma nisam potpuno novi na forumu već sam se morao ponovno registrovat sa drugim nickom.vjerovatno mi niko neće ništa odgovorit kao novajliji.nije moguće da niko baš ništa nezna.zanima me samo ako je softwer na telefonu mijenjan i ako nije baš sve odrađeno može li se dogoditi da ja mogu zvati ali da mene nemože niko nazvat...
da li je do SW ili hardvera kakvog...opet hvala ako iko bilo šta odgovori...
Zadnji uredio ravilov : 28-08-2011 u 20:25 Razlog: postoji gumb Uredi Post
Napravi full reset možda radi neki program u pozadini kojeg ne vidiš.
Probao si u mob ubaciti drugu karticu i nazvati je? Testirao si svoju karticu u drugom mobu?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Da nemaš aktiviranu Black listu, makar i izbrisanu? Nemoguće da ti možeš zvati, a za primanje poziva da je "otišao dio hardvera". Ne drži mi vodu ta priča.
Što se točno događa kada te netko zove? Javlja li mu da si nedostupan ili je samo muk? Valjda si se sam pokušao nazvati.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks