i vip navaljuje stalno da se ukljuci,vec su me zvali 2-3 puta i svako malo poruka stigne za ukljucenje tako da sigurno ima neka caka. zena kaze da je na fejsu citala nesto da naplate pozivatelju ako se javi sekretarica nesto para....
Dobio SMS, nagradna igra, ovo ono, i ajd baš odem na internet provjeriti cijene govorne pošte, nigdje nenađem, samo sam uspio naći da je navodno za pretplatnike besplatna i dalje.
Dali je to sad neke nova fora, uključite govornu poštu pa čemo vam uzeti koju kunu i za to ili čemu sad to biranje isključiti ili ne?
i vip navaljuje stalno da se ukljuci,vec su me zvali 2-3 puta i svako malo poruka stigne za ukljucenje tako da sigurno ima neka caka. zena kaze da je na fejsu citala nesto da naplate pozivatelju ako se javi sekretarica nesto para....
zato sam i otvorio temu jer i meni tu nešto nemiriši najbolje, čemu toliko navaljivati, nagradna igra uz produženje, milion gluposti... mora nešto postojati!
i tražim po njihovim stranicama, navodno je "besplatno", a sad jel uključenje besplatno, pošto je preslušavanje poruke od 9.mj. ili naplate pozivatelju?
Pozivatelju se naplaćuje, naravno.
govorna pošta je za pretplatnike besplatna (znači preslušavanje), jedino ako ti netko želi ostaviti poruku njemu se naplaćuje normalno kao da si se ti javio na poziv...
Tako je, a pozivatelj plaća sve normalno, jer je poziv uspostavljen, doduše ne sa sugovornikom, no tehnički to je to, kako i napisah. Ljudi često polude kad im se javi sekretarica, pa se to mahom isključuje, a i nemamo u navici preslušavati ju...
Bookmarks