EX115:
EX128:
Imaju slične specove, osim što je jedan full qwerty, drugi je samo touch
550 MHz procesor
3mpx kamera
3.5mm jack
EX115:
EX128:
Imaju slične specove, osim što je jedan full qwerty, drugi je samo touch
550 MHz procesor
3mpx kamera
3.5mm jack
Zadnji uredio pajo2 : 10-09-2010 u 17:14
Al to su za Brazilsko/Južno Američko tržište, low budget kako ih nazivaju.
I jesi ti siguran da su to Androidi? Po sajtovima gdje su se spominjali(prije par tjedana/mjesec dana) nije bilo riječi o Androidu na njima.
imaš pravo, nisu androidi...
i ovi bi trebali u europu, posebno u ove "siromašnije" zemlje, pa ko zna..možda i kod nas slete...
Sucelje ovog ex128 lako zavaraRH ne smatraju siromasnom, ocito jer nas vecina takvih uredjaja zaobidje
EX115 stigao u tele2. vrlo prihvatljiva cijena u start paketu.
TELE2 EX115
Evo, kupih ga prije koji dan.
Dojmovi:
Za te pare (495 kn za postojeće korisnike) je stvarno vrijedio svaku kunu.
Mob je lagan, prilično kompaktan, namam dojam da če se raspast kad mi slučajno ispadne.
Inače, konkretno, patpuno dummy telefon, od kojeg se ne može očekivati ništa bolje nego voice i text. Ima bt, ekran mu je dosta dobar, qvga, dosta sjajan, čitak po svjetlu. Baterija mi za sada traje cca 3 dana, bez pre velikog prtljanja. querty tipkovnica je ok, lagano se tipka, lijepo je osvjetljena po noći.
Meniji su prosječni, ništa pre oćaravajuće, nemogućnost odabira tema, itd...
Dual sim radi super, sve je jasno, pregledno, jedino je problem dok razgovarate na SIM1 , a netko vas zove na SIM2, onda ste mu nedostupni, a ne kako na drugim mobovima, da ste on hold.
Jedna jedina stvarna zamjerka (više moje bolje polovice nego moja) tonovi SMS-a se ne mogu customizirati, već se jedino može odabrati jedan od 16 midi tonova. Što mi je za Motorolu dosta neiznenađujuće, jer dobro da su stavili opciju delivery reporta.
ako netko zna kako bubnut unutra neki Mp3 da se može koristit ko SMS tone, samo nek javi!!!
Inače, paket je škrt, bez USB data kabela, bez memory kartice...
U globalu, za 500 kn za onog ko ne želi petljat s 2 moba a oće kompaktam mob za voice i sms, ovo je ok.
molila bi te da mi kazes ne kuzim kad odes na imenik on ti pokaze sve brojeve il moras na svku karticu posebno vidjet imenik i kako ukucavas bonove
daj mi samo reci, kakav je imenik, tj. kakvo je pretraživanje? recimo kad počneš pisati go.. počne ti izbacivati sve kontakte u kojima ima go.. ili samo ime tj. prezime? dojadilo mi nositi, 2 ,3 telefona pa ću uzeti ovu motorolu, jeftina a ubije 2 kartice..
abcdefgh, možeš li mi reći jesi našao neku veću zamjerku na EX115? Kakva je glasnoća poziva? Kakve su tipke? Kakva je reprodukcija MP3-ca?
I da, zna li netko može li se ovaj mobitel unlockat. Koristio bi Tomato i T-Mobile.
Unlockanje i mene zanima![]()
koji je smisao zaključavanja ovog telefona kada je dual sim?
pa vjerojatno imaš postavke koje možeš postaviti da ti prikazuje kontakte sa one kartice na koju hoćeš. što se tiče nadoplate, to će ti netko morati reći ko ga ima, ja ga nemam.![]()
Bookmarks