Nekako mi se čini da nije samo ekran otišao... Da je samo ekran u pitanju onda bi laptop trebao raditi.
Pozdrav ekipi
Kako i naslov kaže imam novu c650 koja je nesretnim slučajem pala sa stola i polomio se LCD. Puknuti LCD sam izvadio van i povezao laptop sa vanjskim monitorom i pokušao upaliti. Upale se ledice od punjenja kad spojim punjač i ledica koja signalizira paljenje i dalje se ništa ne dešava. Na vanjskom monitoru nemam ništa čak se niti neda upaliti. imali netko kakvu ideju šta bi moglo biti ili imama možda Lcd . Uglavnom lud sam pokušavam neko vrijeme pokrenuti stvar ali ništaaaaa. izvadio sam hard i prebacio podatke tako da hard radi. Moj mail je michele@bft.hr
Nekako mi se čini da nije samo ekran otišao... Da je samo ekran u pitanju onda bi laptop trebao raditi.
Vanjski monitor se neće uključiti ili se cijeli notebook neće uključiti? Pronađi koja kombinacija tipaka aktivira vanjski monitor pa probaj to stisnuti, trebalo bi raditi i u BIOS-u.
Probaj stisnuti FN+F5 - to je kombinacija tipki koja ti aktivira vanjski monitor.
Ako ne uspiješ dobiti sliku na vanjskom monitoru,onda ti je i ploča nastradala u tom padu.
Na dosta laptopa funkcijska tipka nije spremna za korištenje prije podizanja sustava. Također,to da je ploča prdnula otpada dok se ne utvrdi suprotno pravim pregledom. Nemojmo da čovjek baci laptop u smeće zbog ovakvih savjeta. Šta ako je grafa ispala iz slota ili pak memorijski modul ili nešto treće?
Pozdrav
Posao me guši pa nestignem odraditi drugo ali.....
Ja sam kompletan laptop rastavio poljepio kučište i vratio sve na mijesto (memoriju mrežu plavizub...) i ništa a kombinacija FN ne daje rezultate.
Smuchac možeš li mi ti kako konkretnije pomoći
Mislim da ti ovako preko foruma vrlo teško možemo pomoći. Čini mi se da je jedina solucija servis. :jbg:
Jesi otpojio taj skršeni monitor s ploče?
Ako je otpojen njegov monitor i spojen vanjski,možda se sam prebaci na vanjski jer mu jedini ostaje.
Ovako da ganjamo ćoravu koku da ubode zrno malo je čupavo. Zato,ako ne uspiješ,ponesi nekome da pogleda i daj mu za kavu ako uspije,druge ovako preko foruma,nažalost nema.![]()
POSAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Hvala svima na odgovorima i mislim da će završiti u servisu
Hvala vam na trudu
Pozdrav ekipi
Bookmarks