Mobitel je zaključan i radi samo sa 098/099 SIM karticama. Moguće ga je doduše otključati, no gubiš garanciju...
Bok svima
Evo danas sam kupio kod t-mobile ovu nokiu 3120 i kad ubacim stranu karticu trazi mi da unesem kod ogranicenja. U cemu je stvar, slabo se razumijem u ove stvari i mobitele uopce pa ako neko moze da mi pomogne.
Hvala![]()
Mobitel je zaključan i radi samo sa 098/099 SIM karticama. Moguće ga je doduše otključati, no gubiš garanciju...
A kako da ga otkljucam? Jel' dovoljno da se ukuca kod ili treba nesto komplikovanije? Kako da saznam kod?![]()
Trebaš ga nositi nekome tko se bavi odkodiravanjem, ali ti to košta 50 kuna naviše...
Ne trebas nikome nista placat...
Javi se meni na PM pa cu ti ga otkljucat
: ) odlicno Cykke, odlicno
bas mi je drago da ima jos ljudi koji se u to razumiju.
I ja imam nokiju 3120 i trebao bi je otključati s t-mobila na vip a neznam kako pa bi mi trebala pomoć.Nek mi neko kaže kako to treba jer mi je mob potreban, a ne radi.
imas pm, aj da ti to sredim![]()
dajte meni sredite ovo!!
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
miillle ajde molim te mi to sredi poslao sam ti poruku sa serijskim kodom mobitela.pošalji mi poruku kako treba
ovakve stvari je bolje pisat ovdje nego preko pm-a jer ako se netko zezne s nekim kodom i da nekome krivi kod uvijek postoji netko tko će upozorit ako dotični kodovi nisu točni , jer 5 krivih unosa znate što znači!
zato bi bilo najpametnije da IMEI kodove telefona koje treba otključat postate ovdje i da se ovdje i daju odgovori s kodovima....
pozdrav.....
to i nemam bas tako puno prednosti,jer oi koji se ne razumijeu mogu unjeti necije kodove i tako zablokirati opet telefon..Izvorno postao mobman
Prijatelju mozes li pomoci i meni jer sam lud s tim kodom ograničenje..imam nokiu 6610i...ti si jedini koji mozes pomoci jer neznam kome se obratiti za taj kod...Izvorno postao Cykke
cykke je postao zaposlen,ajde ostal koji to znate pomozite ovim ljudima
pa ja tu ne vidim neki problem... bar danas ima tih calculatora...
po meni je ponajbolji world unlock calculator, i s njime sam otkljcao desetak nokia, jednostavno i brzo... ako je netko toliko lijen, nek salje imei pa cu mu poslati kod...
VK 1010-IO
imam i ja taj kod ogranicenja na x5310, no s tim programom nema mi ponuden taj mob za otkodirat?? help? :-)
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Pogledaj u Oglasniku ponude,nema više programa za besplatno otključavanje Nokia mobitela čak ni onih sa crno bijelim ekranom.
Pozz !
Ako ova ponuda jos uvijek vrijedi, moli bih te da pomogneš...
Imam Nokiu Express Music 5310, kupljen kao Simpa paket prije cca 2 god.
Trebao bih ga otključati da radi na drugim SIM karticama, prvenstveno na talijanskome Vodafone-u.. Putujem u it ovu subotu pa ako stigneš nešto napraviti - puuno zahvaljujem !
IMEI mobitela je : *****
David K.
Hvala na odgovoru..
Nove Nokije se ne mogu besplatno otključati. Ova tema je stara i zatvaram je, a za sve informacije prebacite se u aktualnu temu:
http://cafe.mobil.hr/threads/45161-D...na-informacije
Više informacija o modelima koji se NE MOGU besplatno otključati:
http://cafe.mobil.hr/threads/69859-D...tno-dekodirati
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks