Ovako molila bi pomoć, trenutno imam iPhone 4 white 16GB, jel se isplati mijenjat za novi BB? i jos jedno pitanje pretplatnik sam na vipu i dobijem 512mb prometa hocu li na bb moc nesmetano surfat,ic na fejs,pisat mailove(bez da aktiviram bb tarife one) jel meni je pol gige sasvim dosta
Oke hvalaa opcenito uspoređujući telefone? Jel se isplati zamijena? Najvise koristim mail,fejs,iPod i pokoju jos aplikaciju na iPhoneu...
za mail je najbolja opcija BB baš zbog te BB tarife. Šalješ mailova koliko hoćeš (a koliko mi je poznato, i iz inozemstva bez nekog dodatnog plaćanja, možda nešto malo, u svakom slučaju znatno jeftinije nego preko iphone-a ili nekog drugog mobitela). Valjda postoji neka fejs aplikacija za BB (iskreno, ne znam). A kakve su multimedijalne mogućnosti BB-a, ne znam ni to.. ali za mailove je BB definitivno bestbuy
BB ti je los bez te BIS pretplate cak ti ni fejs ne radi kako treba
za BB moras imat jake zivce
iphone svaki popapa svaki BB za dorucak tako da ne mijenjaj ni u ludilu
Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk
hehe, nemoj ništa mjenjat. iPhone ti nudi sve što ti treba i bez greške...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
U vezi BB-a, bez te BB tarife ti ne radi mail, fejs, internet, twitter, onaj BB store, nista. Tako je teti kad nije platila racun, skoro neupotrebljiv uređajbolje se drži iPhonea, eventualno ako imaš firmu, onda je lakše sa BB-om
![]()
One day, sky went blue...
Ma daj onda je politika uređaja/firme glupa do bola... Zvala sam vip i pitala znaci imam pretplatu u kojoj dobil gigu prometa uz free sms i razgovore i meni ta tarifa stvarno predobra i veli meni frajer da tu gigu nemrem trosit na surfanje BB jer moram imat taj bis njihov u kojem imam flat,al kaj ce meni flat kad mi je i giga puno previse za fejs i mail-.-' moja pretplata bi automatski narasla za 91kn a za kaj?! Za nis-.-' bitno da svi pljuju po politici applea a ovo niko ziv nije popljuvo a uredjaj ne upotrebljiv bez bis-a-.-' ocito cu se drzat ja svoje cetvorkea kao uredjaj taj BB jel brz i to? Ne breaka? Tipa meni iphone ovaj se jos nijednom nije smrzo,srusio,ide ko vurica...
da, bez te bb tarife je gotovo neupotrebljiv. ali s njom ima prednosti u odnosu na bilo koju drugu pretplatu (i mobitel).. ali to samo ako ti služi prvenstveno za surfanje (flat) i slanje mailova (pogotovo iz inozemstva). u svemu drugome iphone će ti bolje poslužiti, a uz tu gigu prometa, možeš surfat koliko hoćeš i slat koliko god hoćeš mailova (jedini zaheb je ako putuješ nekam van, onda možeš zaboravit na surfanje i mailove jer je roaming data prijenos preeeeskup)
a nitko nije popljuvao ovu glupu politiku bb-a jer je taj uređaj i napravljen prvenstveno za poslovne korisnike kojima je uz razgovor i SMS, mail osnovna i gotovo jedina funkcija koju koriste na mobitelu, a tu je onda BB bolji jer je mail kod njega glavna funkcija i, uz tu mjesečnu naknadu, ne plaćaš ništa više bez obzira koliko mailova primila ili poslala (npr. 1gb se brzo potroši ako primaš i šalješ puno mailova s velikim attachmentima), a ako često putuješ u inozemstvo, za 100-tinjak kuna, možeš i vani primati i slati mailova koliko hoće (a tu iphone i ostale mobitele možeš zaboravit, osim ako ti je svejedno koliki će ti doći račun).
meni osobno, ne treba ta bb tarifa jer za slanje i primanje mailova u hrv. mi je dosta 1 gb koliko imam u svojoj tarifi, a kad odem van, zaboravim na mail, surfanje i slično.
Zadnji uredio miro29 : 18-07-2011 u 01:01
Bookmarks